USPTO començarà a utilitzar el Programa Pilot per a la valoració dels certificats de conformitat d'informació presentades en casos permesos

per Brian Fletcher en 10 maig 2012

Més bones notícies dels Estats Units Oficina de Patents i Marques (USPTO). La USPTO posarà en marxa un programa pilot, Quick Path IDS (QPIDS), per considerar declaracions de divulgació d'informació (IDS) presentades en els casos permesos que encara no s'han emès. El programa pilot QPIDS es desenvoluparà del 16 maig 2012 a 30 setembre 2012. L'objectiu del projecte pilot és eliminar, o almenys reduir, la necessitat de presentar una sol · licitud d'examen Continuació (RCE) després de l'assignació per tal de tenir una IDS considerats. Els examinadors han de ser autoritzats temps no productiu considerar els IDS per a aquestes aplicacions, tant abans com després del pagament de la taxa d'expedició.

Hi haurà dues rutes per a aquest pilot, segons el moment en IDS es presenti en relació amb el pagament d'una taxa d'expedició:

IDS presentades abans o en el mateix dia que el pagament de la taxa d'emissió

Aquesta part del Programa Pilot QPIDS està disponible per a la utilitat, planta, reedició, i aplicacions de disseny. Si un IDS es presenti en una aplicació d'utilitat, planta, o reedició d'abans o el mateix dia com el pagament de la taxa d'expedició, l'examinador serà autoritzat tres hores de temps de no producció per revisar l'IDS. Per a les aplicacions de disseny, una hora de temps de no producció està autoritzada per a la revisió de l'IDS. L'elaboració i manipulació de la IDS s'efectuaran els canvis de la pràctica actual, llevat que l'examinador determina que l'IDS requereix reobertura de l'acció penal. Si l'examinador determina que el IDS requereix reobertura de l'acció penal, l'examinador completarà un PTO-2300 (Notificació de Reobertura de l'acció penal causa de la consideració d'una declaració de divulgació d'informació presentada després de correu d'un anunci sobre Allowance) per notificar al sol · licitant de la necessitat reobrir l'enjudiciament. L'examinador publicar el formulari al Centre Tecnològic (CT) Director de la signatura. Desplaçament de la forma a la directora TC s'aturarà el rellotge de gestió d'expedient de l'examinador, i notificar a l'Oficina de Publicacions de la retirada. En aquest cas, el recompte d'eliminació no es retira de l'examinador. L'aplicació serà retirat de la qüestió i es col · loca a la pestanya Modificacions de l'examinador. Quan la sol · licitud és posteriorment va actuar en, l'examinador serà acreditada amb el crèdit addicional apropiada com amb qualsevol altra sol · licitud modificada (0.25 comptes per un rebuig final i 0.50 recomptes per a una eliminació, o 0,75 recomptes per a l'eliminació si hi ha rebuig final es fa) .

IDS presentades després del pagament de la taxa d'emissió

Aquesta part del Programa Pilot QPIDS només està disponible per a aplicacions de serveis públics i la reedició. Les aplicacions de disseny no són elegibles perquè 37 CFR 1.114 no és aplicable al disseny d'aplicacions. Aplicacions de les plantes no són elegibles perquè ePetitions no podran presentar-se en les aplicacions de les plantes. En virtut d'aquest programa pilot, un IDS presentada després del pagament de la taxa d'expedició ha de ser presentada amb la declaració necessària en virtut de 37 CFR 1.97 (e) i la quota, un RCE provisional, l'autorització per a percebre la taxa ICE, i una petició electrònica grantable i quota per retirar la sol · licitud d'emissió de conformitat amb 37 CFR 1.313 (c). L'examinador s'autoritzarà tres hores de temps de no producció per a considerar l'IDS. L'elaboració i manipulació de la IDS s'efectuaran els canvis de la pràctica actual, llevat que l'examinador determina que l'IDS requereix reobertura de l'acció penal. Si l'examinador determina que el IDS requereix reobertura de l'acció penal, l'examinador completar un formulari de PTO-2300 per notificar demandant que l'ICE es processarà. Després de la reobertura de l'acció penal, l'aplicació es col · locarà en Contínua Nova pestanya de l'examinador. Igual que amb la pràctica actual, cap crèdit serà retirat a causa de la presentació de la ICE i l'examinador rebrà crèdit per a la producció, segons correspongui per al treball a l'ICE. Si l'elaboració de l'ICE provisional no cal, l'examinador li enviarà per correu una Notificació corregida de Admissibilitat i de la quota de RCE es retornarà al sol · licitant. Si qualsevol modificació (per exemple, en virtut de 37 CFR 1.312) es presenten a la RCE provisional, l'ICE es processarà i es col · loca en Contínua Nova pestanya de l'examinador automàticament.

De nou, això és un fet positiu de la USPTO. Els sol · licitants són poques vegades emocionats de presentar una RCE per obtenir un IDS en compte quan una nova referència ve a la llum després de rebre un avís de complements. Aquesta iniciativa serveix per promoure la divulgació de referències que pot ser important a la patentabilitat de les pretensions del sol · licitant i ajuda a promoure les patents fortes.

comments } {2 comments}

Drea 27 juny 2012 a les 11:55

Veig la informació QPIDS en el lloc USPTO per IDS presentades després del pagament de la taxa d'expedició, però no puc trobar la informació de IDS presentades abans o el mateix dia de la taxa d'expedició. Pot si us plau compartir on vas trobar aquesta informació? Gràcies!

Brian Fletcher 22 agost 2012 a les 14:03

La informació en el post va ser potser una il · lusió i es va basar en una altra font. La informació QPIDS en la USPTO citar s'ha d'utilitzar.

Càrrec anterior:

Següent post: