USPTO acollirà Clean Technology Partnership Reunió 12 juny 2012

per Brian Fletcher en 22 maig 2012

L'Oficina de Patents i Marques dels Estats Units (USPTO) celebrarà la seva segona reunió Clean Technology Partnership dimarts 12 juny, 2012 13:00-16:00. La reunió se celebrarà a l'Auditori Sud, Madison Building, Concourse Level, situat a 600 Dulany Street, a Alexandria, Virgínia. El propòsit de la reunió és reunir els actors de tecnologia neta per compartir idees, experiències i punts de vista i proporcionar un fòrum per al debat sobre la forma en la USPTO pot millorar i ampliar els seus programes de tecnologia neta.

La tecnologia neta inclou productes i serveis que milloren el rendiment operacional, la productivitat o l'eficiència i reduir els costos, les entrades, el consum d'energia, els residus o la contaminació. Les fonts alternatives d'energia, aigua i tractament de gas, i la recuperació del sòl, així com altres tecnologies centrades en l'augment de l'eficiència energètica i la producció no tòxic incorporen la tecnologia neta.

Els principals experts de la indústria proporcionarà una visió general del panorama de la tecnologia neta, abordant la importància d'acceleradors regionals i donar una actualització sobre les patents de tecnologia neta.

A causa de limitacions d'espai, si us plau confirmar la seva assistència per correu electrònic a jill.warden @ uspto.gov o per telèfon a Jill Warden al (571) 272-1267 per confirmar la seva assistència. Si arriba a ser necessari limitar el nombre d'assistents, la USPTO ho farà sobre la base del primer arribat, primer servit.

comment } {1 comment}

litigis sobre patents 28 maig 2012 a les 14:49

M'alegra saber que la USPTO es continua movent cap endavant amb tecnologia verda patents . Des de l'oficina va cancel · lar el seu programa de via ràpida patent verda fa poc, jo temia que la inversió en energies alternatives i tecnologies sostenibles s'estancaria. Però pel que sembla, David Kappos & co. es queden almenys alguna cosa a la pista amb iniciatives progressistes i ecològics. La qual cosa és una bona notícia per a tots nosaltres.

Càrrec anterior:

Següent post: