USPTO: Publiquen proposar implementar Micro Entitat Estat per al pagament de taxes de patents amb descompte

per Brian Fletcher en 31 maig 2012

En un moviment dissenyat per ajudar els inventors independents, l'Oficina de Patents i Marques dels Estats Units (USPTO) proposa la modificació de les regles de la pràctica en els casos de patents per aplicar la disposició entitat micro de la Llei d'Estats Units inventa (AIA). Si un sol · licitant qualifica com una entitat micro, llavors el sol · licitant és elegible per pagar les taxes de patents reduïdes un cop la USPTO exerceix la seva autoritat configuració d'honoraris sota l'AIA. La provisió ajust de la tarifa de l'AIA estableix el descompte entitat micro al 75% de les taxes establertes o es regulen per arxivar, cercar, examinar, emissió, atractiu, i el manteniment de les sol · licituds de patents i les patents.

Més específicament, l'Oficina proposa canvis a les regles de la pràctica d'establir els procediments per al sol · licitant per reclamar estatus micro entitat i pagar els drets de patent com una entitat micro. La USPTO així mateix proposa canvis a les regles de la pràctica d'establir procediments perquè un sol · licitant de notificar a l'Oficina de la pèrdua de la condició de micro entitat i per corregir els pagaments de les taxes de patents erròniament pagats en la quantitat de micro entitat. La USPTO va publicar els canvis proposats a les regles en el Registre Federal el 30 de maig de 2012.

Per establir la condició d'entitat de micro segons les regles proposades, el sol · licitant haurà de certificar que el sol · licitant:

  • No ha estat designat com a inventor en més de quatre sol · licituds de patents presentades anteriorment, diferents a les sol · licituds presentades a l'estranger, les sol · licituds provisionals en virtut de 35 USC 111 (b), o les sol · licituds internacionals per al qual la taxa nacional de base en virtut de 35 USC 41 (a) no es va pagar (el sol · licitant no és considerat per ser nomenat en una sol · licitud presentada anteriorment a l'efecte de les normes proposades, si el sol · licitant ha assignat, o està obligat per contracte o per llei per assignar, tots els drets de propietat en l'aplicació com el resultat l'ocupació anterior del sol · licitant);
  • No ho va fer, l'any natural anterior a l'any natural en què s'està pagant la quota corresponent, tenir un ingrés brut, tal com es defineix en la secció 61 (a) del Codi de Rendes Internes de 1986 (26 USC 61 (a)), superant tres vegades la renda familiar mitjana per a aquest any calendari anterior, reportat com més recentment per l'Oficina del Cens; i
  • No ha assignat, és cert, o es comunicarà i no està sota l'obligació per contracte o per llei a cedir, concedir, o transmetre, una llicència o un altre interès de propietat en l'aplicació de què es tracti d'una entitat que, l'any natural anterior a l'any natural en què s'està pagant la quota corresponent, va tenir un ingrés brut, tal com es defineix en la secció 61 (a) del Codi de Rendes Internes de 1986, més de tres vegades el salari mitjà de les llars per a l'any calendari anterior, segons ha informat recentment per la Mesa del Cens.

La publicació en el Registre Federal de les normes proposades per aplicar la disposició entitat micro de l'AIA comença un període de comentaris públics de seixanta dies. Durant aquest temps, el públic pot proporcionar informació per escrit sobre les normes proposades. Més informació sobre les normes proposades per posar en pràctica el subministrament entitat micro es pot trobar a la notificació del Registre Federal disponible aquí .

comment } {1 comment}

litigis sobre patents 8 juny 2012 a les 02:50

Gràcies a Déu per les disposicions d'entitats micro de l'AFP. Sense ells, l'anomenada " reforma de les patents legislació "pot equivaler a poc més que un regal per a les grans empreses i altres propietaris de PI adinerats.

Càrrec anterior:

Següent post: