USPTO til at gennemføre pilotprogram for Overvejer Information oplysningserklæringer Gemt i tilladt sager

af Brian Fletcher10 maj 2012

Flere gode nyheder fra USA Patent-og Varemærkestyrelsen (USPTO). USPTO vil gennemføre et pilotprogram, Quick Path IDS (QPIDS), for at anse Information oplysningserklæringer (IDS) indgivet i tilladt sager, der endnu ikke er udstedt. Det QPIDS Pilotprogrammet løber fra maj 16, 2012 til 30. september 2012 Formålet med pilotprojektet er at eliminere eller i det mindste reducere behovet for at indgive en anmodning om fortsat Undersøgelse (RCE) efter godtgørelse for at have en IDS overvejes. Undersøgerne vil blive godkendt uden produktion tid til at overveje IDSs for sådanne anvendelser, både før og efter betaling af tegnings gebyr.

Der vil være to stier til dette pilotprojekt, afhængigt af hvornår IDS er indgivet i forhold til udbetaling af et problem gebyr:

IDS indgivet før eller på samme dag som betaling af Issue Fee

Denne del af QPIDS Pilot Program er tilgængelig for nytte, plante, genudgivelse, og design applikationer. Hvis et IDS er affattet på et hjælpeprogram, plante, eller genudstedelse ansøgning før eller på samme dag som betaling af spørgsmålet gebyr, vil eksaminator gives tilladelse til tre timer af ikke er produktionsmiljøer tid til at gennemgå IDS. Til design applikationer, er en time af ikke-produktion tid er godkendt til revision af IDS. Behandling og håndtering af IDS vil være uændret i forhold til den nuværende praksis, medmindre undersøgeren fastslår, at IDS nødvendiggør genåbning af retsforfølgelse. Hvis sagsbehandleren beslutter, at IDS nødvendiggør genåbning af retsforfølgelse, vil eksaminator fuldføre en PTO-2300 (Meddelelse om genoptagelse af retsforfølgningen som følge af behandlingen af ​​en Information Disclosure Statement Gemt Efter Mailing af en meddelelse om tilførsel) at underrette ansøgeren om behovet at genåbne retsforfølgelse. Undersøgeren vil sende formularen til Technology Center (TC) Direktør for undertegnelse. Udstationering af blanketten til TC direktør stopper undersøgerens docket ledelse ur, og informerer kontoret om Publikationer tilbagekaldelsen. I så fald vil tælle bortskaffelse ikke trækkes tilbage fra eksaminator. Ansøgningen vil blive trukket tilbage fra udstedelsen og placeres på undersøgerens fanen Ændringer. Når ansøgningen er efterfølgende handlet på, vil eksaminator blive krediteret med yderligere passende kredit som med enhver anden ændret ansøgning (0,25 tæller for et endeligt afslag og 0,50 tæller for en bortskaffelse eller 0,75 tæller for bortskaffelse, hvis der ikke endeligt afslag er gjort) .

IDS indgivet efter betaling af Issue Fee

Denne del af QPIDS Pilot Program er kun tilgængelig for utility og gentag applikationer. Design-applikationer er ikke berettiget, fordi 37 CFR 1.114 gælder ikke til at designe programmer. Plant applikationer er ikke berettiget, da ePetitions kan ikke indleveres i plante-applikationer. Under dette pilotprogram en IDS, indgivet efter betaling af tegnings gebyret skal indgives med den nødvendige erklæring under 37 CFR 1,97 (e) og gebyr, en foreløbig RCE, tilladelse til at opkræve RCE gebyr, og en grantable e-andragende og gebyr for at trække ansøgningen tilbage fra udstedelsen i henhold til 37 CFR 1,313 (C). Undersøgeren vil blive godkendt tre timer af ikke-produktionsrelaterede tid til at overveje IDS. Behandling og håndtering af IDS vil være uændret i forhold til den nuværende praksis, medmindre undersøgeren fastslår, at IDS nødvendiggør genåbning af retsforfølgelse. Hvis sagsbehandleren beslutter, at IDS nødvendiggør genåbning af retsforfølgelse, vil eksaminator fuldføre en PTO 2300 formular til at underrette ansøgeren, at RCE vil blive behandlet. Efter genåbning af retsforfølgelse, vil ansøgningen blive placeret på undersøgerens Continuing Ny fane. Som med den nuværende praksis, vil ingen kredit blive trukket tilbage på grund af indgivelsen af ​​RCE og censor vil modtage produktionen kredit som passende for arbejde på RCE. Hvis behandlingen af ​​den foreløbige RCE er unødvendig, vil eksaminator mail en korrigeret meddelelse om allowability og RCE gebyr vil blive refunderet til ansøgeren. Hvis eventuelle ændringer (f.eks under 37 CFR 1,312) er indgivet til den foreløbige RCE vil RCE behandles automatisk og placeres på undersøgerens Continuing Ny fane.

Igen, dette er en velkommen udvikling fra USPTO. Ansøgerne er sjældent glade for at indgive en RCE at få et IDS i betragtning, når en ny henvisning kommer for dagens lys efter at have modtaget en Notice of Allowance. Dette initiativ har til formål at fremme udbredelsen af ​​referencer, der kan være væsentlige for at patentere en sagsøgerens påstand og bidrager til at fremme stærke patenter.

comments } {2 kommentarer}

Drea 27 jun 2012 kl 11:55

Jeg ser QPIDS oplysninger om USPTO site for IDS er indgivet efter betaling af spørgsmålet gebyr, men jeg kan ikke finde oplysninger om IDS er indgivet før eller på samme dag som spørgsmålet gebyr. Kan du vise, hvor du fandt denne oplysninger? Tak!

Brian Fletcher August 22, 2012 kl 02:03

Den info i stillingen var måske ønsketænkning og var baseret på en anden kilde. Den QPIDS info på USPTO cite bør anvendes.

Forrige post:

Næste post: