USPTO til at gennemføre pilotprogram for Overvejer Information oplysningserklæringer Gemt i tilladt sager

af Brian Fletcher10 maj 2012

Flere gode nyheder fra USA Patent-og Varemærkestyrelsen (USPTO). USPTO vil gennemføre et pilotprogram, Quick Path IDS (QPIDS) til at overveje Information oplysningserklæringer (IDS), indgivet i tilladte sager, der endnu ikke er udstedt. Det QPIDS Pilotprogrammet løber fra 16 maj 2012 til 30. september 2012. Formålet med pilotprojektet er at fjerne eller i det mindste reducere behovet for at indgive en anmodning om fortsat behandling (RCE) efter godtgørelse for at have en IDS overvejes. De køreprøvesagkyndige vil blive godkendt non-produktion tid til at overveje IDSS for disse ansøgninger, både før og efter betaling af tegnings gebyr.

Der vil være to stier til dette pilotprojekt, afhængig af hvornår IDS er indgivet i forhold til betaling af et problem gebyr:

IDS er indgivet før eller på samme dag som betaling af Issue Fee

Denne del af QPIDS Pilot Program er tilgængelig for nytte, plante, genudgivelse, og design applikationer. Hvis en IDS er affattet på et hjælpeprogram, anlæg eller genudstedelsen ansøgning før eller på samme dag som betaling af tegnings gebyr, vil sagsbehandleren være tilladt tre timer ikke er produktionsmiljøer tid til at gennemgå IDS. Til design-applikationer, er en time af non-produktion tid er godkendt til gennemgang af IDS. Behandling og håndtering af IDS vil være uændret i forhold til den nuværende praksis, medmindre sagsbehandleren beslutter, at IDS nødvendiggør genåbning af retsforfølgelse. Hvis sagsbehandleren beslutter, at IDS nødvendiggør genåbningen af ​​retsforfølgelse, vil sagsbehandleren fuldføre en PTO-2300 (meddelelse af Genåbning af anklagemyndigheden på grund af behandlingen af ​​en Information Disclosure Statement Gemt Efter Mailing af en meddelelse om tilførsel) at underrette ansøgeren om behovet at genåbne retsforfølgelse. Undersøgeren vil sende formularen til Technology Center (TC) Direktør til underskrift. Udstationering af blanketten til TC direktør stopper undersøgerens docket management ur, og informerer kontoret om Publikationer tilbagetrækningen. I så fald vil tælle bortskaffelse ikke trækkes tilbage fra eksaminator. Ansøgningen vil blive trukket tilbage fra udstedelsen og placeres på undersøgerens fanen Ændringer. Når ansøgningen er efterfølgende handlet på, vil eksaminator blive krediteret med ekstra passende kredit som med enhver anden ændret ansøgning (0,25 tæller for et endeligt afslag og 0,50 tæller for en bortskaffelse eller 0,75 tæller til rådighed, hvis nogen endelig afvisning er gjort) .

IDS indgivet efter betaling af Issue Fee

Denne del af QPIDS Pilot Program er kun tilgængelig for utility og gentag applikationer. Design applikationer er ikke berettiget, fordi 37 CFR 1,114 gælder ikke til at designe programmer. Plant applikationer er ikke berettiget, da ePetitions kan ikke indleveres i vegetabilske applikationer. Under dette pilotprogram skal en IDS indgivet efter betaling af tegnings gebyret indgives med den nødvendige erklæring under 37 CFR 1,97 (e) og gebyr, en foreløbig RCE, tilladelse til at opkræve RCE gebyr, og en allokeres e-andragende og gebyr for at trække ansøgningen tilbage fra udstedelsesdatoen, jf. 37 CFR 1,313 (c). Undersøgeren vil blive godkendt tre timer af non-produktion tid til at overveje IDS. Behandling og håndtering af IDS vil være uændret i forhold til den nuværende praksis, medmindre sagsbehandleren beslutter, at IDS nødvendiggør genåbning af retsforfølgelse. Hvis sagsbehandleren beslutter, at IDS nødvendiggør genåbningen af ​​retsforfølgelse, vil sagsbehandleren fuldføre en PTO-2300 formular til at underrette ansøgeren, at RCE vil blive behandlet. Efter genåbning af retsforfølgelse, vil ansøgningen blive placeret på undersøgerens Continuing Ny fane. Som med gældende praksis, vil ingen kredit blive trukket tilbage på grund af indgivelsen af ​​RCE og censor vil modtage produktionen kredit som passende for arbejde på RCE. Hvis behandlingen af ​​den foreløbige RCE er unødvendig, vil eksaminator mail en Korrigeret Indkaldelse allowability og RCE gebyr vil blive refunderet til ansøgeren. Hvis eventuelle ændringer (f.eks under 37 CFR 1,312) har indgivet den foreløbige RCE, vil RCE behandles automatisk og placeres på undersøgerens Continuing Ny fane.

Igen, dette er en velkommen udvikling fra USPTO. Ansøgerne er sjældent glade for at indgive en RCE at få en IDS overvejes, når en ny henvisning kommer for dagens lys efter at have modtaget en Notice of Allowance. Dette initiativ har til formål at fremme udbredelsen af ​​referencer, der kan være væsentlige for at patentere en sagsøgerens krav og hjælper med at fremme stærke patenter.

comments } {2 kommentarer}

Drea 27 Jun 2012 kl 11:55

Jeg ser QPIDS oplysninger om USPTO site for IDS er indgivet efter betaling af problemet gebyr, men jeg kan ikke finde oplysningerne om IDS er indgivet før eller på samme dag som spørgsmålet gebyr. Kan du vise, hvor du har fundet disse oplysninger? Tak!

Brian Fletcher August 22, 2012 på 2:03

Den info i stillingen var måske ønsketænkning og var baseret på en anden kilde. Den QPIDS info på USPTO citere bør anvendes.

Forrige post:

Næste indlæg: