USPTO til Host Clean Technology Partnership Meeting 12 juni 2012

af Brian Fletcher22 maj 2012

USA Patent-og Varemærkestyrelsen (USPTO) vil være vært sit andet Clean Technology Partnership Meeting on tirsdag, juni 12, 2012, 13:00 til 16:00. Mødet vil blive afholdt i det sydlige Auditorium, Madison Building, sammenfaldet niveau, som ligger på 600 Dulany Street, i Alexandria, Virginia. Formålet med mødet er at bringe renere teknologi interessenter sammen for at udveksle ideer, erfaringer og indsigter og skabe et forum for debat om, hvordan USPTO kan forbedre og udvide sine renere teknologi programmer.

Ren teknologi omfatter produkter og services, der forbedrer operationel ydeevne, produktivitet eller effektivitet og samtidig reducere omkostninger, inputs, energiforbrug, affald eller forurening. Alternative energikilder, vand og gas rensning og rensning af jord, såvel som andre teknologier centreret om at øge energieffektiviteten og giftfri produktion indarbejde ren teknologi.

Branchens førende eksperter vil give et overblik over den rene teknologi landskab ved at tage de regionale acceleratorer og give en opdatering på clean tech patenter.

På grund af pladsproblemer, bedes RSVP ved e-mail til jill.warden @ uspto.gov eller telefonisk til Jill Warden på (571) 272-1267 for at bekræfte din deltagelse. Hvis det bliver nødvendigt at begrænse antallet af deltagere, vil USPTO gøre det på en første mølle-mølle basis.

comment } {1 kommentar}

patentsager 28 maj 2012 på 2:49

Jeg er glad for at vide, at USPTO stadig bevæger sig fremad med grønne tech patenter . Da kontoret aflyst sin grønne patent fast-track-program for nylig, havde jeg frygtet, at investeringer i alternativ energi og bæredygtige teknologier ville stagnere. Men tilsyneladende David Kappos & co. opholder mindst noget på sporet med progressive, miljøvenlige initiativer. Hvilket er en god nyhed for os alle.

Forrige post:

Næste indlæg: