USPTO udgiver foreslåede regler at gennemføre Micro Entity status for at betale Discounted patentafgifter

af Brian Fletcher31 Maj 2012

I et forsøg designet til at hjælpe uafhængige opfindere, er USA Patent-og Varemærkestyrelsen (USPTO) foreslår at ændre reglerne for praksis i patentsager til at gennemføre den mikroselskab bestemmelse opfinder Act America (AIA). Hvis ansøgeren kan anerkendes som en mikro enhed, så ansøgeren er berettiget til at betale reducerede patentafgifter når USPTO udøver sit honorar indstilling myndighed under AIA. Gebyret Indstillingen bestemmelse i AIA sætter mikroselskab rabat på 75% af de gebyrer monteres eller justeres til arkivering, søgning, undersøgelse, udstedelse, tiltalende og vedligeholdelse af patentansøgninger og patenter.

Mere specifikt er kontoret foreslår ændringer af reglerne for god praksis at fastsætte procedurerne for en ansøger til at kræve mikroselskab status og til at betale patentafgifter som en mikro enhed. USPTO ligeledes foreslår ændringer af reglerne for god praksis at fastsætte procedurer for en ansøger til at underrette kontoret for tabet af mikroselskab status og til at korrigere betalinger af patentafgifter fejlagtigt betalt i mikro enhed beløb. USPTO offentliggjorde disse foreslåede ændringer af reglerne i Federal Register den 30. maj 2012.

At etablere mikroselskab status under de foreslåede regler vil ansøgeren skulle attestere, at ansøgeren:

  • Har ikke været nævnt som en opfinder på mere end fire tidligere indleverede patentansøgninger, med undtagelse af ansøgninger indgivet i et andet land, foreløbige ansøgninger under 35 USC 111 (b), eller internationale ansøgninger, for hvilke grundlæggende national afgift under 35 USC 41 (a) ikke blev betalt (en ansøger anses ikke at blive navngivet på en tidligere indleveret ansøgning med henblik på de foreslåede regler, hvis ansøgeren har tildelt, eller er forpligtet ved aftale eller lov til at overdrage alle ejendomsrettigheder i programmet som følge af ansøgerens tidligere beskæftigelse);
  • Vidste ikke, i kalenderåret forud for det kalenderår, i hvilket den gældende afgift bliver betalt, har en bruttoindkomst, som defineret i § 61 (a) i Internal Revenue Code fra 1986 (26 USC 61 (a)), der overstiger tre gange den gennemsnitlige husstandsindkomst for at foregående kalenderår, som de fleste for nylig rapporteret af Bureau of Census; og
  • Har ikke overdrages, tildeles eller transporteres, og er ikke forpligtet til ved aftale eller lov til at tildele, tilskud, eller formidle, en licens eller anden ejerandel i ansøgningen pågældende til en virksomhed, som i kalenderåret forud for det kalenderår hvor gældende afgift bliver betalt, havde en bruttoindkomst, som defineret i § 61 (a) i Internal Revenue Code fra 1986, over tre gange den gennemsnitlige husstandsindkomst for at foregående kalenderår, som de fleste for nylig rapporteret af Præsidiet af Census.

Offentliggørelse i Federal Register af de foreslåede regler til gennemførelse af den mikroselskab levering af AIA begynder en tres-dages offentlig kommentar periode. I løbet af denne tid, kan det offentlige give sit skriftlige input om de foreslåede regler. Yderligere information om de foreslåede regler til gennemførelse mikroselskab bestemmelse kan findes i Federal Register Notice tilgængelig her .

comment } {1 kommentar}

patentsager 8 jun, 2012 kl 02:50

Gudskelov for AIA har mikroselskab bestemmelser. Uden dem, den såkaldte " patent reform måske "lovgivning beløbe sig til lidt mere end en giveaway til store selskaber og andre pengestærke IP ejere.

Forrige post:

Næste indlæg: