USPTO udgiver foreslåede regler at gennemføre Micro Entity status for at betale Discounted patentafgifter

af Brian Fletcher31 maj 2012

I et forsøg designet til at hjælpe uafhængige opfindere, er United States Patent-og Varemærkestyrelsen (USPTO) foreslår at ændre reglerne for praksis i patentsager til at gennemføre den mikroselskab bestemmelse Invents Act America (AIA). Hvis en ansøger betragtes som en mikro-enhed, så ansøgeren er berettiget til at betale reduceret patentafgifter når USPTO udøver sin honorar indstilling myndighed under AIA. Gebyret indstilling bestemmelse i AIA sætter mikroselskab rabat på 75% af de afgifter, der eller korrigeret for arkivering, søgning, undersøger, udstedelse, tiltalende, og vedligeholdelse af patentansøgninger og patenter.

Mere specifikt er kontoret foreslår ændringer af reglerne i praksis at fastsætte procedurer for en ansøger til at kræve mikroselskab status og til at betale patentafgifter som et mikro enhed. USPTO ligeledes foreslår ændringer til reglerne i praksis at fastsætte procedurer for en ansøger til at underrette kontoret for tabet af mikroselskab status og korrigere betalinger af patentafgifter fejlagtigt betalt i mikroselskab beløb. USPTO offentliggjorde disse foreslåede ændringer i reglerne i Federal Register den 30. maj 2012.

At etablere mikroselskab status under de foreslåede regler, vil ansøgeren have at attestere, at ansøgeren:

  • Har ikke været nævnt som en opfinder på mere end fire tidligere indgivet patentansøgninger, bortset ansøgninger indgivet i et andet land, foreløbige ansøgninger under 35 USC 111 (b), eller internationale ansøgninger, som grundlæggende national afgift under 35 USC 41 (a) ikke blev betalt (en ansøger anses ikke at blive navngivet på en tidligere indleveret ansøgning med henblik på de foreslåede regler, hvis ansøgeren har tildelt, eller er forpligtet ved aftale eller lov til at overdrage alle ejendomsrettigheder i programmet som følge af ansøgerens tidligere beskæftigelse);
  • Fandt du ikke, i det kalenderår forud for det kalenderår, hvor den gældende afgift bliver betalt, har en bruttoindkomst, som defineret i § 61 (a) i Internal Revenue Code fra 1986 (26 USC 61 (a)), der overstiger tre gange medianen husstandsindkomst for at foregående kalenderår, som de fleste for nylig rapporteret af Bureau of Census; og
  • Har ikke tildelt, indrømmet, eller overføres, og er ikke forpligtet ved aftale eller lov til at tildele, tilskud, eller formidle en licens eller anden ejerandel i ansøgningen pågældende en virksomhed, som i kalenderåret forud for det kalenderår hvor den gældende afgift bliver betalt, havde en bruttoindkomst, som defineret i § 61 (a) i Internal Revenue Code of 1986 over tre gange medianen husstandsindkomst for at foregående kalenderår, som de fleste for nylig rapporteret af Præsidiet af Census.

Offentliggørelse i Federal Register af de foreslåede regler at gennemføre mikroselskab bestemmelse i AIA begynder en tres-dages offentlig kommentar periode. I løbet af denne tid, kan det offentlige give sit skriftlige input om de foreslåede regler. Yderligere oplysninger om de foreslåede regler at gennemføre mikroselskab bestemmelse kan findes i Federal Register Notice tilgængelig her .

comment } {1 kommentar}

patentsager 8 juni 2012 på 02:50

Gudskelov for AIA s mikroselskab bestemmelser. Uden dem, den såkaldte " patent reform måske "lovgivning beløbe sig til lidt mere end en foræring til store selskaber og andre pengestærke IP ejere.

Forrige post:

Næste indlæg: