USA Commerce Department avaldab uue aruande, mis näitab Intellektuaalomandi tööstusharudest kaasa 5 triljoni dollarini, 40 miljonit töökohta, et USA majandus

Brian Fletcher kohta 12. aprill 2012

At White House teadaanne sündmus 11. aprill 2012 USA Commerce Department avaldas põhjaliku aruande pealkirjaga "Intellektuaalomandi ja USA majandus: Industries in Focus", mis leiab, et intellektuaalomandi (IP) tööstusharud toetada vähemalt 40 miljonit töökohta ja annavad rohkem kui $ 5000000000000 dollarit või 34,8 protsenti, USA sisemajanduse kogutoodangust (SKT).

"See esimene-of-tema-tüüpi aruanne näitab, et IP-tööstused on otsene ja oluline mõju meie riigi majandust ja luua American töökohti," ütles Commerce Secretary John Bryson. "Kui ameeriklased teavad, et nende ideid kaitsta, neil on suurem stiimul ettemaksed ja tehnoloogiaid, mis aitavad meil püsida konkurentsivõimeline, ja meie ettevõtted on usaldus, mida nad vajavad, et palgata rohkem töötajaid. Sellepärast see administratsiooni jõupingutusi, et kaitsta intellektuaalomandit, ja ajakohastada patendi ja kaubamärgi süsteem on nii oluline, et 21. sajandi majanduse, mis on loodud kestma. "

Kuigi IP on kasutatud peaaegu iga segment USA majanduse aruandes on leitud 75 tööstusharudes, mis kasutavad patendi, autoriõiguse või kaubamärgi kaitse kõige ulatuslikumalt. Need "IP tööstused" on allikas - otseselt või kaudselt - 40 miljonit töökohta. See on rohkem kui neljandik kõigist töökohtadest selles riigis. Mõned kõige IP tööstused on järgmised: Arvuti ja välisseadmete, audio-ja videotehnika tootmine, ajalehtede ja kirjastuste, farmaatsia-ja ravimid, pooljuhtide ja muude elektrooniliste komponentide ja meditsiinitehnika ruumi.

"Tugev intellektuaalse omandi kaitse julgustada meie ettevõtetel jätkata järgmine suur idee, mis on äärmiselt oluline, et säilitada Ameerika konkurentsieelise ning sõidu meie üldist heaolu," ütles asetäitja Commerce Secretary Rebecca Blank. "Täna avaldatud aruandes näitab, et palgad töökohta IP tööstusharud on keskmisest kõrgem ning kasv jätkub, mis tähendab, et need töökohad ei ole ainult oluline ettevõtete ja ettevõtjate - need on olulised töö peredele. IP kaitse panime paika täna aidata abi majanduslik kindlustatus Ameerika keskklassi praegu ja lähiaastatel. "

Raporti järeldused on järgmised:

• IP-tööstused aitas 5060000000000 $ et USA majanduse või 34,8 protsenti SKP-st 2010.

• 40 miljonit töökohta, või 27,7 protsenti kõigist töökohtadest, olid otseselt või kaudselt seotud kõige IP tööstusharudest 2010.

• Aastatel 2010 ja 2011 on majanduse elavnemine tõi kaasa 1,6 protsendilist tõusu otsene tööhõive IP tööstusharude kiiremini kui 1,0-protsendilise kasvu mitte-IP tööstusharudest.

• Kaupade eksport IP tööstusharudest oli $ 775000000000 2010, mis moodustab 60,7 protsenti kogu USA kaupade ekspordist.

"Iga töö mingil viisil, toodab, tarvikud, tarbib või tugineb innovatsiooni, loovuse ja kaubanduslik eristusvõime," ütles siseministeeriumi Kaubandus intellektuaalomandi ja USPTO direktor David Kappos. "Ameerika peab jätkama investeerimist kõrge kvaliteedi ja asjakohaselt tasakaalustatud intellektuaalomandi süsteem, mis edendab uuenduslikke, avatud ja konkurentsivõimeliste turgude, aidates samal ajal tagada, et USA erasektor jääb Ameerika innovatsiooni mootor."

Aruandes on ühine toode USA kaubandusministeeriumi Economics and Statistics Administration (ESA) ja USA Patendi ja Kaubamärgi Amet (USPTO). Sekretär Bryson liitus asepeasekretär Rebecca Blank, peasekretäri intellektuaalomandi ja USPTO direktor David Kappos, USA kaubanduskoja president ja tegevjuht Tom Donohue ja American Federation of Labor kongress ettevõteteks (AFL-CIO) president Richard Trumka juures Valge Maja üritus esitleb raportit.

Vastavalt väljakuulutamist, Department of Commerce ja USPTO on vallandamisel uuendusi ja uusi tööstusharusid, edendades tugev raamistik intellektuaalomandi kaitse eest maailmamajanduses. USPTO on juba rakendatud kaheksa sätteid hiljuti läbinud Ameerika leiutab seadus, mis on suurendada kiirust ja kvaliteeti patentide menetlemist, mis ühendab ettevõtete vahendeid nad vajavad, et arendada oma tehnoloogiaid ning kiirendades patenditaotlust. Kuna president Obama ametisse astumisest, mahajäämus on vähenenud ligi 15%, umbes 750000 veidi alla 641,000 täna. See vähenemine on tulnud vaatamata kiirendus American leidlikkus ja patenditaotluste USAs kasvas 5% FY 2011. Kujundama ümber IP süsteemi maast üles, USPTO on luua 21. sajandi innovatsiooni arhitektuur, mis on loodud kestma ja aitab Ameerika jääb ülemaailmne liider läheb edasi.

Patentide, kaubamärkide ja autoriõiguste on peamine vahend, millega omandiõigused leiutisi ja ideid ning luua õiguslik alus, mille immateriaalsed ideid ja loomingut tekitada reaalset kasu nii ettevõtetele kui ka töötajatele. IP kaitse mõjutab kaubanduse kogu majanduses, sealhulgas: stiimulid leiutada ja luua; kaitsta innovaatorid loata kopeerimine; lihtsustada vertikaalset spetsialiseerumine tehnoloogia turgudel; platvormi loomine finantsinvesteeringud innovatsioon; toetamine startup likviidsus ja kasvu läbi ühinemiste, ülevõtmiste ja IPO; tegemise litsentsimise põhinev tehnoloogia ärimudelite võimalik; ja, mis võimaldab tõhusamalt turgu tehnoloogiasiirde ja kauplemine tehnoloogia ja ideid.

Täielik aruanne on kättesaadav veebilehel siin .

comment } {1 kommentaar}

patendivaidluste 20. aprill 2012 kell 11:44

Kindlasti ei saa eitada - kuigi mõned anti-patent rahvahulk siiski proovida - et potentsiaali kasumit teenib, ja alati olema, kui suure panuse innovatsiooni. Selle tulemusena patent tööstus on nüüd nii oluline mootor USA majanduskasv, mis see on umbes nagu Ameerika kui õunakook.

Eelmine post:

Järgmine post: