USPTO võõrustada puhta tehnoloogia partnerluse kohtumise 12. juuni 2012

Brian Fletcher kohta 22. mai 2012

USA Patendi ja Kaubamärgi Amet (USPTO) võõrustab teise puhta tehnoloogia partnerluse kohtumise kohta teisipäev 12 juuni, 2012, 13:00-04:00. Koosolek toimub Lõuna Auditorium, Madison Building, Concourse Level, mis asub 600 Dulany Street, Alexandria, Virginia. Koosoleku eesmärk on tuua puhas tehnoloogia sidusrühmad, et vahetada ideid, kogemusi ja teadmisi ning luua foorum, kus arutada, kuidas USPTO saab parandada ja laiendada oma keskkonnasäästlikku tehnoloogiat programme.

Clean tehnoloogia hõlmab tooteid ja teenuseid, et parandada tegevuse tulemuslikkust, tootlikkuse ja tõhususe ja kulude vähendamiseks, sisendite, energia tarbimine, jäätmete või reostust. Alternatiivsed energiaallikad, vee ja gaasi puhastamine ja pinnase parandamine, samuti teiste tehnoloogiate keskendunud suurendada energiatõhusust ja mittetoksiline tootmise lisada puhas tehnoloogia.

Juhtivate ekspertide annab ülevaate keskkonnasäästlik tehnoloogia maastik, käsitledes tähtsust piirkondliku kiirendid ja annab ajakohastatud ülevaate puhas tech patente.

Tänu ruumipuudus, palun RSVP poolt e-mail, et jill.warden@uspto.gov või telefoni teel Jill Warden juures (571) 272-1267, et kinnitada oma kohalolekut. Kui osutub vajalikuks piirata osalejate arvu, USPTO teeb seda kes ees-see mees.

comment } {1 kommentaar}

patendivaidluse 28. mai 2012 kell 14:49

Mul on hea meel teada, et USPTO on ikka liigub edasi roheline tech patendid . Kuna kontoris tühistati tema roheline patent kiirendatud programmi hiljuti, olin kartnud, et investeeringud alternatiivsete energiaallikate ja säästva tehnoloogia oleks roiskuma. Aga ilmselt David Kappos & co. viibivad vähemalt mõnevõrra teele progressiivne, keskkonnasõbralik algatusi. Mis on hea uudis meie kõigi jaoks.

Eelmine post:

Järgmine post: