USPTO võõrustada Clean Technology partnerluse kohtumise 12. juuni 2012

Brian Fletcher kohta 22. mai 2012

USA Patendi ja Kaubamärgi Amet (USPTO) võõrustab teise puhta tehnoloogia partnerluse kohtumise kohta teisipäev 12 juuni, 2012, 13:00-04:00. Koosolek toimub Lõuna-Auditorium, Madison Building, Concourse Level, mis asub 600 Dulany Street, Alexandria, Virginia. Kohtumise eesmärk on tuua puhas tehnoloogia sidusrühmad, et jagada ideid ja kogemusi ja teadmisi ning luua foorum, kus arutada, kuidas USPTO saab parandada ja laiendada oma keskkonnasäästlikku tehnoloogiat programmid.

Clean tehnoloogia hõlmab tooteid ja teenuseid, parandada tegevuse tulemuslikkust, tootlikkuse ja tõhususe ja kulude vähendamiseks, sisendite, energiatarbimise, jäätmete või reostust. Alternatiivsed energiaallikad, vesi ja gaas puhastamist ja mulla tervendamise, samuti teiste tehnoloogiate keskendunud suurendada energiatõhusust ja mittetoksiline tootmine lisada puhas tehnoloogia.

Juhtivaid eksperte annab ülevaate puhta tehnoloogia maastik käsitledes tähtsust piirkondliku kiirendid ja annab ajakohastatud ülevaate puhas tech patente.

Kuna ruumipuudus, palun RSVP poolt e-mail, et jill.warden @ uspto.gov või telefonil Jill Warden at (571) 272-1267, et kinnitada oma osalemist. Kui osutub vajalikuks piirata osalejate arvu, USPTO teeme nii kes ees-see mees.

comment } {1 kommentaar}

patendivaidluste 28. mai 2012 kell 14:49

Mul on hea meel teada, et USPTO on ikka liigub edasi roheline tech patendid . Kuna büroo tühistas oma roheline patent kiirendatud programmi hiljuti olin kartnud, et investeeringud alternatiivsete energiaallikate ja säästva tehnoloogia oleks roiskuma. Aga ilmselt David Kappos & co. viibivad vähemalt mõnevõrra teele progresseeruva keskkonnasõbralik algatusi. Mis on hea uudis meie kõigi jaoks.

Eelmine post:

Järgmine post: