USPTO Avaldab Kavandatud eeskiri, et rakendada mikroettevõtja staatus maksmise Soodsad patenditasude

Brian Fletcher kohta 31. mai 2012

In liikuda eesmärk on aidata sõltumatu leiutajad, USA Patendi ja Kaubamärgi Amet (USPTO) teeb ettepaneku muuta eeskirju tava patent juhtudel rakendada mikroettevõtja osutamise Ameerika leiutab seaduse (AIA). Kui taotleja kvalifitseerub mikroettevõtja, siis taotleja on võimalik maksta vähendatakse patendi tasude kui USPTO kasutab oma tasu kehtestamine asutus -AIA. Tasu kehtestamine säte AIA seab mikroettevõtja soodustus 75% kehtestatud lõivude või korrigeeritud esitamise, otsides, uurides, väljastamise, ahvatlev ja säilitada patenditaotlused ja patendid.

Täpsemalt on ameti ettepaneku muuta eeskirju praktikas sätestatud menetlused taotleja taotleda mikroettevõtja staatus ja maksta patendi tasude kui mikroettevõtja. USPTO on ühtlasi ettepaneku muuta eeskirju praktika määrata menetlused taotleja teatama büroo kaotus mikroettevõtja staatus ja parandada maksete patenditasude ekslikult makstud mikroettevõtja summa. USPTO avaldatud nende kavandatud muudatusi eeskirjades Federal Register on 30. mai 2012.

Kehtestada mikroettevõtja staatus kavandatud eeskirjad, tuleb taotlejal tõendada, et taotleja:

  • Ei ole, keda tunnustatakse leiutajana rohkem kui neli varem esitatud patenditaotluse, välja arvatud taotlused, mis esitati teise riiki, ajutise rakendusi alla 35 USC 111 (b), või rahvusvahelised taotlused, mille põhilised riiklikud tasu alla 35 USC 41 (a) ei makstud (taotleja ei peeta nimeks on varem esitatud taotlus eesmärkidel kavandatud eeskirju, kui taotleja on määranud, või on kohustus lepingu või seadusega määrata, kõik omandiõigused kohaldamise tulemusel taotleja eelmine töökoht);
  • Kas ei või eelnenud kalendriaasta kalendriaasta jooksul, mil kohaldatav tasu on makstud, on brutotulu, nagu on määratletud punktis 61 (a) of Internal Revenue Code of 1986 (26 USC 61 (a)), kuni kolm korda keskmisest leibkonna sissetulek, mis eelmisel kalendriaastal, kui viimasena teatas rahvaloenduse büroo; ja
  • Ei ole määratud, antud või toimetatud, ja ei ole kohustatud lepingu või seadusega määrata, toetuse või edasi, litsents või muu osalus asjaomase taotluse, et ettevõte, et eelnenud kalendriaasta kalendriaasta kus kohaldatav tasu on makstud, oli brutotulu, nagu on määratletud punktis 61 (a) of Internal Revenue Code of 1986, on rohkem kui kolm korda keskmisest leibkonna sissetulek, mis eelmisel kalendriaastal, mida on viimati teatatud juhatuse loenduse.

Avaldamist Federal Register kavandatud eeskirju rakendada mikroettevõtja osutamise AIA algab kuuekümne päeva avalik arvamus jooksul. Selle aja jooksul on avalikkus võib anda oma kirjaliku seisukoha kohta kavandatud eeskirju. Lisateavet kavandatud eeskirju rakendada mikroettevõtja osutamise võib leida Federal Register Teade saadaval siin .

comment } {1 kommentaar}

patendivaidluse 8. juuni 2012 kell 02:50

Jumal tänatud AIA mikroettevõtja sätteid. Ilma nendeta, nn " patent reform "õigusaktid võivad ulatuda veidi üle Give suurte korporatsioonide ja teiste rahakas IP omanikele.

Eelmine post:

Järgmine post: