USPTO Toteuta Pilottiohjelma katsoa Tietoa tilinpäätöstiedot Jätetty sallittu asioissa

Brian Fletcher on 10 toukokuu 2012

Lisää hyviä uutisia Yhdysvalloissa Patent and Trademark Office (USPTO). USPTO toteuttaa pilottihanke, Quick Path IDS (QPIDS), katsoa Information tilinpäätöstiedot (IDS) jätetty sallittuja tapauksia, jotka eivät ole vielä myönnetty. QPIDS pilottihanke jatkuu 16. toukokuuta alkaen 2012 30. syyskuuta 2012 tarkoituksena pilotti on poistaa tai ainakin vähentää tarvetta arkistointi pyyntö jatkuva tarkastelu (RCE) jälkeen korvaus, jotta IDS harkita. Tarkastajat valtuutetaan ei-tuotannollisten aika harkita IDSs näille sovelluksille, sekä ennen että jälkeen Annin maksu maksu.

Tulee kaksi polkuja tämän pilottihankkeen, riippuen siitä, milloin IDS on jätetty suhteessa maksaminen kysymys maksu:

IDS jätetty ennen tai samana päivänä kuin maksu Issue Fee

Tämä osa QPIDS Pilot Program on saatavissa apuohjelma, kasvien, reissue, ja suunnittelu sovelluksia. Jos IDS on jätetty apuohjelma, kasvi, tai reissue sovellus ennen tai samana päivänä kuin Annin maksu maksun, tutkijan on lupa kolmen tunnin nonproduction aika tarkastella IDS. Suunnittelun sovelluksia, yksi tunti ei-tuotannon aika on sallittua tarkastelun IDS. Käsittelyn ja IDS muutu nykyisestä käytännöstä, ellei tutkijan määrittää, että IDS edellyttää aloittamista uudelleen syytteeseen. Jos tarkastaja havaitsee, että IDS edellyttää aloitettavaksi uudelleen syytteeseen, tarkastaja suorittaa PTO-2300 (ilmoituksen aloittaminen uudelleen syytteeseen takia käsittely Information Disclosure Statement Jätetty jälkeen postitus Notice korvaustaso) ilmoittaa hakijalle tarpeen avata uudelleen syytteeseen. Tutkija julkaisemme lomakkeen Technology Center (TC) johtajan allekirjoitus. Lähettämistä lomakkeen TC johtaja pysähtyy tutkijan docket johto kellon, ja ilmoittaa toimiston julkaisujen peruuttamisesta. Siinä tapauksessa, hävittäminen count ei poisteta tutkijalle. Hakemus vedetään pois asiasta ja saattaa tutkijan Tarkistukset-välilehti. Kun hakemus on myöhemmin toiminut, tutkijan hyvitetään asianmukaisen ylimääräisen pisteitä kuin minkään muun muutetun sovelluksen (0,25 laskee lopullista hylkäämistä ja 0,50 laskee hävittämistä, tai 0,75 laskee hävittämistä Jos lopullista hylkäämistä tapahtuu) .

IDS jätetty maksamisen jälkeen Issue Fee

Tämä osa QPIDS Pilot-ohjelma on käytettävissä vain hyödyllisyys ja reissue sovelluksia. Suunnittelu sovellukset eivät ole tukikelpoisia, koska 37 CFR 1.114 ei sovelleta suunnitella sovelluksia. Kasvien sovellukset eivät ole tukikelpoisia, koska ePetitions voi jättää kasvien sovelluksissa. Tässä pilottihanke, IDS jätetty maksamisen jälkeen kysymys maksu on jätettävä tarvittava selvitys alle 37 CFR 1.97 (e) ja maksu, väliaikainen RCE, lupa periä RCE maksu, ja myönnettävien e-vetoomus ja maksu peruuttaa hakemuksen mukaisesta myöntämispäivästä 37 CFR 1.313 (c). Tutkija on lupa kolme tuntia kestävä tuotanto aika harkita IDS. Käsittelyn ja IDS muutu nykyisestä käytännöstä, ellei tutkijan määrittää, että IDS edellyttää aloittamista uudelleen syytteeseen. Jos tarkastaja havaitsee, että IDS edellyttää aloitettavaksi uudelleen syytteeseen, tarkastaja suorittaa PTO-2300 lomake ilmoittaa hakijalle, että RCE käsitellään. Jälkeen uudelleen syytteeseen, sovellus sijoitetaan tutkijan jatkuvien Uusi välilehti. Kuten nykyinen käytäntö, ei luotto peruutetaan takia arkistointi RCE ja tutkijan saavat tuotannon luottoa tarvittaessa työskentelystä RCE. Jos käsittely väliaikaisen RCE on tarpeeton, tutkijan postittaa Oikaisu Ilmoitus hyväksyttävyyden ja RCE maksu palautetaan hakeneille. Jos muutoksia (esimerkiksi alle 37 CFR 1.312) on jätetty väliaikainen RCE, RCE käsitellään automaattisesti ja asetetaan tutkijan jatkuvien Uusi välilehti.

Tämäkin on tervetullut kehittämiseen USPTO. Hakijat ovat harvoin innoissaan tiedostoon RCE saada IDS jos uusi viittaus tulee valoa saatuaan Ilmoitus avustus. Tämä aloite lujittaa paljastaminen viittauksia, jotka voivat olla materiaalin patentoitavuuden kantajan väitteet ja auttaa edistämään vahvoja patentteja.

comments } {2 kommenttia}

Drea 27 kesäkuu 2012 klo 11:55

Näen QPIDS tietoa USPTO sivuston IDS arkistoimat maksamisen jälkeen kysymys maksu, mutta en löydä tietoa IDS: n jätetty ennen tai samana päivänä kuin kysymys maksu. Voisitteko kertoa mistä löysit tietoa? Kiitos!

Brian Fletcher 22 elokuu 2012 klo 14:03

Info viesti oli ehkä toiveajattelua ja perustui toisen lähteen. QPIDS tietoa USPTO cite tulisi käyttää.

Edellinen viesti:

Seuraava viesti: