USPTO Host Clean Technology Partnership Meeting 12 kesäkuu 2012

Brian Fletcher on 22 toukokuu 2012

Yhdysvaltojen patentti-ja tavaramerkkivirasto (USPTO) isännöi toisen Clean Technology kumppanuus kokous tiistai 12 kesäkuu 2012, 13:00-16:00. Kokous pidetään Etelä-auditoriossa, Madison Building, Concourse taso, joka sijaitsee osoitteessa 600 Dulany Street, Alexandria, Virginia. Tapaamisen tarkoituksena on tuoda puhdasta teknologiaa sidosryhmät yhteen jakamaan ajatuksia, kokemuksia ja oivalluksia ja tarjota foorumi keskustelua siitä, miten USPTO voi parantaa ja laajentaa sen puhtaan teknologian ohjelmia.

Puhdas teknologia sisältää tuotteita ja palveluita, jotka parantavat toimintakykyä, tuottavuuden tai tehokkuuden ja vähentää kustannuksia, tuotantopanoksia, energiankulutusta, jätteen määrää tai pilaantumista. Vaihtoehtoiset energialähteet, veden ja kaasun puhdistus ja maaperän kunnostus sekä muut teknologiat keskittyvät lisäämään energiatehokkuutta ja myrkytön tuotanto sisällyttää puhdasta teknologiaa.

Alan johtavien asiantuntijoiden antaa yleiskuvan puhtaan teknologian maiseman puuttumalla että alueellinen kiihdyttimet ja antamalla päivitetty puhtaan teknologian patentteja.

Tilan puutteen vuoksi, pyydetään ilmoittautumaan sähköpostitse osoitteeseen jill.warden @ uspto.gov tai puhelimitse Jill Warden at (571) 272-1267 vahvista osallistumisestasi. Jos ilmenee tarvetta rajoittaa osallistujamäärän, USPTO tekee niin ensin tullutta-palvellaan ensin.

comment } {1 kommentti}

patenttioikeudenkäyntien 28 toukokuu 2012 klo 14:49

Olen ilahtunut siitä, että USPTO vielä liikkuessa vihreä tech patentteja . Koska toimisto peruutti vihreä patentti nopeutetun ohjelman äskettäin minulla oli pelännyt, että investoinnit vaihtoehtoisten energiamuotojen ja kestävän teknologian pysyttelivät. Mutta ilmeisesti David Kappos & co. oleskelevat ainakin jossain määrin raiteilla etenevä, ympäristöystävällisiä aloitteita. Mikä on hyvä uutinen meille kaikille.

Edellinen viesti:

Seuraava viesti: