USPTO Julkaisee Ehdotettu säännöistä Eurodac Micro Entity Status for Maksaminen alennettujen patenttimaksuistaan

Brian Fletcher on 31 toukokuu 2012

Vuonna liikkua suunniteltu auttamaan yksittäisten keksijöiden Yhdysvalloissa Patent and Trademark Office (USPTO) ehdottaa muuttaa sääntöjä käytäntö patentti tapauksissa toteuttaa mikroyritykset säännös America keksii lain (AIA). Jos turvapaikanhakija määritellä mikroyritykset, niin hakija voi maksaa alennettua patenttimaksuistaan ​​kun USPTO harjoittaa maksu-asetus viranomaiselle AIA. Maksu-asetus säännös AIA asettaa mikroyritykset alennus 75% maksuista asetettu tai säädetty arkistointi, haku, tutkimalla, antamista, houkutteleva, ja ylläpitää patenttihakemusten ja patenttien.

Tarkemmin sanottuna Office ehdottaa muutoksia noudatettava käytäntö vahvistaa menettelyt kantajaa hakemaan mikroyritykset asema ja maksaa patenttimaksuistaan ​​kuin mikroyritykset. USPTO myös ehdottaa muutoksia noudatettava käytäntö asettaa menettelyt hakijan ilmoittamaan toimiston menetys mikroyritykset asema ja korjata maksut patenttimaksuistaan ​​virheellisesti maksetut mikroyritykset määrä. USPTO julkaisi nämä ehdotetut muutokset säännöissä Federal Register 30. toukokuuta, 2012.

Perustaa mikroyritykset asema ehdotettujen sääntöjen, hakijan on todistettava, että hakija:

  • Ei ole nimetty keksijä yli neljä aiemmin patenttihakemuksia, muut kuin hakemuksia toisessa maassa, alustavat hakemukset alle 35 USC 111 (b), tai kansainvälisiä hakemuksia, joiden keskeiset kansalliset maksu alle 35 USC 41 () ei maksettu (hakijan ei katsota olevan nimetty aikaisemmin toimitettu hakemus varten ehdotettuja sääntöjä, jos hakija on liitetty tai on velvollinen sopimuksen tai lain luovuttaa, kaikki omistusoikeudet hakemuksen seurauksena hakijan aikaisemmista työpaikoista);
  • Ei, on edeltävän kalenterivuoden kalenterivuonna, jona sovellettava maksu on maksettu, on bruttotulot, jaksossa määritelty 61 (a) ja Internal Revenue Code of 1986 (26 USC 61 (a)), on suurempi kuin kolme kertaa kotitalouksien mediaanitulosta varten edeltävän kalenterivuoden aikana, sillä viimeksi ilmoittaman Bureau of Census; ja
  • Ei ole jakanut, myönnetty, tai luovuttaa, ja ei ole velvollisuutta sopimuksen tai lain luovuta, avustusta tai välittää, lisenssiä tai muuta omistusta hakemus koskee, kokonaisuus, että kalenterivuotta edeltävän kalenterivuoden joissa sovellettava maksu on maksettu, oli bruttotulot, jaksossa määritelty 61 (a) ja Internal Revenue Code of 1986, yli kolme kertaa kotitalouksien mediaanitulosta varten edeltävän kalenterivuoden aikana, sillä viimeksi ilmoittaman Bureau Census.

Julkaistu Federal Register ehdotettujen sääntöjen täytäntöönpanemiseksi mikroyritykset säännös AIA alkaa kuudenkymmenen päivän julkisen kommentin aikana. Tänä aikana yleisö voi antaa kirjallisia noin ehdotetut säännöt. Lisätietoja ehdotetuista säännöistä Eurodac mikroyritykset säännöstä voi löytyä Federal Register tiedonannon saatavilla täältä .

comment } {1 kommentti}

patenttioikeudenkäyntien 08 kesäkuu 2012 klo 02:50

Luojan kiitos AIA: n mikroyritykset säännöksiä. Ilman niitä, niin sanottu " patentti uudistus "lainsäädäntö saattaisi määrä on hieman enemmän kuin kylkiäinen suuryritysten ja muiden moneyed IP omistajille.

Edellinen viesti:

Seuraava viesti: