USPTO julkaisee ehdotettujen sääntöjen täytäntöönpanemiseksi mikroyritykset Tila maksaa Tarjoushinta patenttimaksuistaan

Brian Fletcher on 31 toukokuu 2012

Vuonna liikkua suunniteltu auttamaan yksittäisten keksijöiden Yhdysvalloissa Patent and Trademark Office (USPTO) ehdottaa muuttaa sääntöjä käytäntö patentin tapauksissa toteuttaa mikroyritykset säännös America keksii lain (AIA). Jos turvapaikanhakija määritellä mikroyritykset, niin hakija voi maksaa alennettua patenttimaksuistaan ​​kerran USPTO harjoittaa maksu-asetus viranomaisena AIA. Maksu asetus säännös AIA asettaa mikroyritykset alennus 75% kaikista maksuista asetettu tai säädetty arkistointi, haku, tutkimalla, myöntävä, houkutteleva, ja ylläpitää patenttihakemuksia ja patentteja.

Tarkemmin sanottuna virasto ehdottaa muutoksia sääntöihin käytäntö vahvistaa menettelyt kantajaa hakemaan mikroyritykset asema ja maksaa patenttimaksuistaan ​​kuin mikroyritykset. USPTO myös ehdottaa muutoksia sääntöihin käytännön menettelytavat hakija ilmoittaa virastolle menetys mikroyritykset asema ja korjata maksut patenttimaksuistaan ​​virheellisesti maksetut mikroyritykset määrä. USPTO julkaissut nämä ehdotetut muutokset säännöissä Federal Register 30. toukokuuta, 2012.

Luoda mikroyritykset asema ehdotettuja sääntöjä, hakijan on todistettava, että hakija:

  • Ei ole nimetty keksijä yli neljä aiemmin patenttihakemuksia, muut kuin haetut toisessa maassa, alustavat hakemukset alle 35 USC 111 (b) tai kansainvälisen sovelluksia, joista keskeiset kansalliset maksu alle 35 USC 41 () ei maksettu (hakijan ei katsota olevan nimetty aikaisemmin toimitettu hakemus varten ehdotetut säännöt, jos hakija on antanut tai on velvollinen sopimuksen tai lain luovuttaa, kaikki omistusoikeudet hakemuksen seurauksena hakijan aikaisemmista työpaikoista);
  • Ei täyttänyt edeltävän kalenterivuoden kalenterivuonna, jona sovellettava maksu on maksettu, on bruttotulot määritelty 61 § () ja Internal Revenue Code of 1986 (26 USC 61 ()), yli kolme kertaa kotitalouksien mediaanitulosta varten edeltävän kalenterivuoden aikana, kuten viimeksi ilmoittaman Bureau of Census; ja
  • Ei ole määritetty, myönnetty, tai luovuttaa, ja ei ole velvollisuutta sopimuksella tai oikeuden määrittää, avustus tai välittää, lupa tai muu omistusosuus hakemus asianomaisen yksikön, että kalenterivuotta edeltävän kalenterivuoden joissa sovellettava maksu on maksettu, oli bruttotulot määritelty 61 § () ja Internal Revenue Code of 1986, yli kolme kertaa kotitalouksien mediaanitulosta varten edeltävän kalenterivuoden aikana, kuten viimeksi ilmoittaman Bureau Census.

Julkaistu Federal Register ehdotettujen sääntöjen täytäntöönpanemiseksi mikroyritykset säännös AIA alkaa kuudenkymmenen päivän julkisen kommentin aikana. Tänä aikana yleisö voi antaa kirjallisia ehdotetusta sääntöjä. Lisätietoja ehdotetuista säännöistä toteuttaa mikroyritykset säännös voi löytyä Federal Register tiedonannon saatavilla täältä .

comment } {1 kommentti}

Patenttioikeudenkäyntijärjestelmää 08 kesäkuu 2012 klo 02:50

Luojan kiitos AIA: n mikroyritykset säännöksiä. Ilman niitä, niin sanottu " patentti uudistus "lainsäädäntö saattaa nousta hieman enemmän kuin kylkiäinen suuryritysten ja muiden rahakas IP omistajille.

Edellinen viesti:

Seuraava viesti: