USPTO Om Pilot Program Implementeer Voor Gezien Information Disclosure Statements Filed in toegestaan ​​Cases

door Brian Fletcher op 10 mei 2012

Nog meer goed nieuws uit de United States Patent and Trademark Office (USPTO). De USPTO zal een pilot-programma, Quick Path IDS (QPIDS) te implementeren, voor de behandeling van het vrijgeven van informatie Statements (IDS) ingediend toegestaan ​​gevallen die nog niet zijn uitgegeven. Het QPIDS pilot loopt van 16 mei 2012 tot 30 september 2012 Het doel van de pilot is om te elimineren, of op zijn minst te verminderen, de behoefte aan het indienen van een aanvraag voor vervolg onderzoek (RCE) na uitkering om een ​​hebben IDS beschouwd. Examinatoren zullen worden gemachtigd niet-productie tijd om IDS'sen overwegen voor deze toepassingen, zowel voor als na de betaling van de uitgifteprovisie.

Er zullen twee paden voor deze pilot, afhankelijk van wanneer de IDS relatieve wordt ingediend om de betaling van een uitgifteprovisie:

IDS ingediend vóór of op dezelfde dag als de betaling van de Uitgifteprijs Fee

Dit gedeelte van de QPIDS Pilot Programma is beschikbaar voor nut, plant, heruitgave, en design toepassingen. Als een IDS wordt ingediend in een hulpprogramma, plant, of heruitgave toepassing voorafgaand aan of op dezelfde dag als de betaling van de uitgifte tegen betaling, zal de examinator bevoegd drie uur nonproduction tijd om herziening van de IDS. Voor het ontwerp-toepassingen, is een uur van niet-productie tijd bevoegd voor beoordeling van de IDS. De verwerking en behandeling van de IDS zullen onveranderd ten opzichte van de huidige praktijk, tenzij de examinator vaststelt dat de IDS noodzakelijk heropening van vervolging. Indien de examinator vaststelt dat de IDS noodzakelijk heropening van vervolging, zal de examinator een PTO-2300 (kennisgeving van heropening van Vervolging Door op de behandeling van een informatiesysteem Disclosure Statement ingediend na verzending van een bericht van Allowance) aan de aanvrager van de noodzaak op de hoogte te voltooien om vervolging te heropenen. De examinator stelt de vorm van de Technology Center (TC) directeur voor handtekening te plaatsen. Terbeschikkingstelling van het formulier aan de TC directeur zal geagendeerd beheer klok van de onderzoeker te stoppen, en het Bureau van de publicaties van de intrekking in kennis stellen. In dat geval is de telling beschikking wordt niet van de examinator ingetrokken. De applicatie zal na uitgifte worden ingetrokken en op het tabblad van de onderzoeker wijzigingen. Wanneer de applicatie vervolgens wordt gehandeld, zal de examinator worden gecrediteerd met aanvullende juiste kredietlimiet als bij elke andere gewijzigde aanvraag (0,25 telt voor een definitieve afwijzing en 0,50 telt voor een verwijderen, of 0,75 telt voor de verwijdering als er geen definitieve afwijzing wordt gedaan) .

IDS ingediend na betaling van de Uitgifteprijs Fee

Dit gedeelte van de QPIDS Pilot Program is alleen beschikbaar voor het nut en de heruitgave toepassingen. Ontwerp-toepassingen komen niet in aanmerking, omdat 37 CFR 1.114 is niet van toepassing op toepassingen te ontwerpen. Plant-toepassingen komen niet in aanmerking, omdat ePetitions niet in plantaardige toepassingen kunnen worden ingediend. Onder deze pilot-programma, een IDS ingediend na de betaling van de uitgifte vergoeding moet worden ingediend bij de noodzakelijke verklaring onder 37 CFR 1.97 (e) en de vergoeding, een voorlopige RCE, toestemming om de RCE in rekening te brengen, en een toelaatbaar e-petitie en vergoeding aan de toepassing van de kwestie op grond trekken naar 37 CFR 1.313 (c). De examinator is bevoegd drie uur non-productie tijd om de IDS overwegen. De verwerking en behandeling van de IDS zullen onveranderd ten opzichte van de huidige praktijk, tenzij de examinator vaststelt dat de IDS noodzakelijk heropening van vervolging. Indien de examinator vaststelt dat de IDS noodzakelijk heropening van vervolging, zal de examinator een PTO-2300 formulier aan aanvrager dat de RCE zal worden verwerkt op de hoogte te voltooien. Na heropening van vervolging, zal de applicatie op Continuing Nieuwe tab van de onderzoeker worden geplaatst. Net als bij de huidige praktijk, zal geen krediet als gevolg van te worden afgebouwd om de indiening van de RCE en de examinator zal de productie krediet in voorkomend geval voor het werk op de RCE. Indien de verwerking van de voorlopige RCE is overbodig, zal de examinator mail een Gecorrigeerd Aankondiging van Ontvankelijkheid en de RCE vergoeding zal worden terugbetaald aan aanvrager. Eventuele wijzigingen (bijvoorbeeld onder 37 CFR 1.312) zijn gedeponeerd bij de voorlopige RCE, zal de RCE automatisch worden verwerkt en geplaatst op Continuing Nieuwe tab van de onderzoeker.

Nogmaals, dit is een welkome ontwikkeling van de USPTO. Aanvragers zijn zelden blij om een ​​RCE om een ​​IDS krijgen als bestand als een nieuwe referentie aan het licht komt na het ontvangen van een bericht van uitkering. Dit initiatief dient om de openbaarmaking van referenties dat materiaal kan de octrooieerbaarheid van de vorderingen van verzoekster te bevorderen en helpt om sterke patenten bevorderen.

comments } {2 reacties}

Drea 27 juni 2012 om 11:55

Ik zie de QPIDS informatie over de USPTO site voor IDS is ingediend na betaling van de uitgifte vergoeding, maar ik kan de informatie voor IDS's ingediend vóór of op dezelfde dag als het probleem vergoeding niet vinden. Kunt u laten zien waar je deze informatie gevonden? Dank je wel!

Brian Fletcher 22 augustus 2012 om 02:03

De informatie in het bericht is misschien wishful thinking en was gebaseerd op een andere bron. De QPIDS info over de USPTO cite moet worden gebruikt.

Vorige post:

Volgende post: