USPTO Om Pilot Program implementeren voor de behandeling van het vrijgeven van informatie Verklaringen Filed in toegestaan ​​de zaken

door Brian Fletcher op 10 mei 2012

Meer goed nieuws van het United States Patent and Trademark Office (USPTO). De USPTO zal een pilot-programma, Quick Path IDS (QPIDS) implementeren, voor de behandeling van het vrijgeven van informatie Statements (IDS) ingediend in toegelaten gevallen die nog niet zijn uitgegeven. De QPIDS proefprogramma loopt van 16 mei 2012 tot 30 september 2012. Het doel van de pilot is te elimineren, of op zijn minst te verminderen, de noodzaak van het indienen van een aanvraag voor Vervolg Onderzoek (RCE) na uitkering om een ​​IDS beschouwd. Examinatoren zullen worden gemachtigd niet-productie tijd om IDS'sen overwegen voor deze toepassingen, zowel voor als na de betaling van de uitgifteprovisie.

Er zullen twee paden voor deze pilot, afhankelijk van wanneer de IDS in verhouding tot de betaling van een probleem vergoeding wordt ingediend:

IDS ingediend vóór of op dezelfde dag als de betaling van de Uitgifte Fee

Dit gedeelte van de QPIDS Pilot Programma is beschikbaar voor nut, installatie, heruitgave, en design toepassingen. Als een IDS wordt ingediend in een nutsbedrijf, plant, of heruitgave toepassing voorafgaand aan of op dezelfde dag als de betaling van de uitgifte vergoeding, zal de examinator bevoegd drie uur nonproduction tijd te herzien de IDS. Voor design toepassingen, is een uur van niet-productie tijd toegestaan ​​voor herziening van de IDS. De verwerking en behandeling van de IDS zal onveranderd ten opzichte van de huidige praktijk, tenzij de examinator vaststelt dat de IDS noodzakelijk heropening van vervolging. Indien de examinator vaststelt dat de IDS noodzakelijk heropening van vervolging, zal de examinator een PTO-2300 (kennisgeving van heropening van vervolging als gevolg van het onderzoek van een Information Disclosure Statement ingediend na mailing van een bericht van Hoeveelheid) aan de aanvrager van de noodzaak op de hoogte te voltooien tot vervolging heropenen. De examinator stelt het formulier post naar het Technology Center (TC) directeur voor ondertekening. Terbeschikkingstelling van het formulier aan de TC directeur zal geagendeerd beheer klok van de onderzoeker te stoppen, en het Bureau van publicaties van de intrekking in kennis. In dat geval, de telling verwijdering worden niet van de onderzoeker onttrokken. De applicatie zal na uitgifte worden ingetrokken en geplaatst op het tabblad van de onderzoeker wijzigingen. Wanneer de applicatie vervolgens wordt gehandeld, zal de examinator worden gecrediteerd met passende aanvullende krediet als bij elke andere gewijzigde aanvraag (0,25 telt voor een definitieve afwijzing en 0,50 telt voor een verwijdering, of 0,75 telt voor de verwijdering als er geen definitieve afwijzing wordt gedaan) .

IDS ingediend na betaling van de Uitgifteprijs Fee

Dit gedeelte van de QPIDS Pilot Programma is beschikbaar voor nut en heruitgave toepassingen. Ontwerp toepassingen komen niet in aanmerking, omdat 37 CFR 1.114 is niet van toepassing op applicaties te ontwerpen. Plant toepassingen komen niet in aanmerking, omdat ePetitions niet in plantaardige aanvragen kunnen worden ingediend. Onder deze pilot programma, moet een IDS ingediend na de betaling van de uitgifte vergoeding worden ingediend bij de noodzakelijke verklaring onder 37 CFR 1.97 (e) en tegen betaling, een voorlopige RCE, toestemming om de RCE in rekening te brengen, en een toelaatbaar e-petitie en vergoeding aan de toepassing van uitgifte krachtens 37 CFR 1.313 (c) trekken. De examinator is bevoegd drie uur non-productie tijd om de IDS overwegen. De verwerking en behandeling van de IDS zal onveranderd ten opzichte van de huidige praktijk, tenzij de examinator vaststelt dat de IDS noodzakelijk heropening van vervolging. Indien de examinator vaststelt dat de IDS noodzakelijk heropening van vervolging, zal de examinator een PTO-2300 formulier om mee dat zijn RCE zal worden verwerkt voltooien. Na heropening van vervolging, zal de applicatie op Continuing Nieuw tabblad van de onderzoeker worden geplaatst. Net als bij de huidige praktijk, zal geen krediet worden ingetrokken als gevolg van de indiening van de RCE en de examinator zal de productie krediet als de voor het werk op de RCE. Indien de verwerking van de voorlopige RCE onnodig is, zal de examinator mail een Gecorrigeerd Aankondiging van Ontvankelijkheid en de RCE vergoeding zal worden terugbetaald aan aanvrager. Eventuele wijzigingen (bijv. onder 37 CFR 1.312) zijn gedeponeerd bij de voorlopige RCE, zal de RCE automatisch worden verwerkt en geplaatst op Continuing Nieuw tabblad van de onderzoeker.

Nogmaals, dit is een welkome ontwikkeling van de USPTO. Aanvragers zijn zelden blij om een ​​RCE om een ​​IDS overwogen wanneer een nieuwe referentie aan het licht komt na ontvangst van een mededeling van de vergoeding indienen. Dit initiatief dient om de openbaarmaking van referenties die materiaal kan de octrooieerbaarheid van een aanvrager claims en helpt om sterke patenten bevorderen promoten.

comments } {2 comments}

Drea 27 juni 2012 om 11:55

Ik zie de QPIDS informatie over de USPTO site voor IDS's ingediend na betaling van de uitgifte vergoeding, maar ik kan de informatie voor IDS's ingediend vóór of op dezelfde dag als het probleem vergoeding niet vinden. Kunt u laten zien waar je deze informatie gevonden? Dank je wel!

Brian Fletcher 22 augustus 2012 om 02:03

De informatie in het bericht is misschien wishful thinking en was gebaseerd op een andere bron. De QPIDS informatie over het USPTO cite worden gebruikt.

Vorige post:

Volgende post: