USPTO aan Gastheer Clean Technology Partnership Meeting 12 juni 2012

door Brian Fletcher op 22 mei 2012

De United States Patent and Trademark Office (USPTO) zal haar tweede Clean Technology Partnership Meeting op dinsdag, juni 12, 2012, hosten 13:00-04:00. De vergadering zal worden gehouden in de Zuid-Auditorium, Madison Building, Concourse niveau, gelegen op 600 Dulany Street, in Alexandria, Virginia. Het doel van de bijeenkomst is om schone technologie belanghebbenden samenbrengen om ideeën, ervaringen en inzichten te delen en een forum voor discussie over hoe de USPTO kan verbeteren en uit te breiden op de schone technologie-programma's.

Schone technologie omvat producten en diensten die de operationele prestaties, de productiviteit of de efficiëntie te verbeteren en tegelijkertijd de kosten te verlagen, ingangen, energieverbruik, afval en vervuiling. Alternatieve energiebronnen, water en gas zuivering en bodemsanering, alsook andere technologieën gericht op het verhogen van energie-efficiëntie en niet-toxisch productie nemen schone technologie.

Vooraanstaande experts uit de industrie zal een overzicht van de schone technologie-landschap door het aanpakken van het belang van regionale versnellers en het geven van een update over clean tech patenten bieden.

Vanwege de beperkte ruimte, dan kunt u RSVP via e-mail naar jill.warden @ uspto.gov of telefonisch aan Jill Warden op (571) 272-1267 om uw aanwezigheid te bevestigen. Als het nodig is om het aantal deelnemers te beperken, zal de USPTO doen op een first come-first served basis.

comment } {1 reactie}

octrooigeschillen 28 mei 2012 om 14:49

Ik ben blij om te weten dat de USPTO is nog steeds vooruit met groene tech patenten . Aangezien het kantoor annuleerde zijn groene patent fast-track programma kort had ik vreesde dat investeringen in alternatieve energie en duurzame technologieën zou stagneren. Maar blijkbaar David Kappos & co. verblijft op zijn minst enigszins op de rails met een progressief, milieuvriendelijke initiatieven. Dat is goed nieuws voor ons allemaal.

Vorige post:

Volgende post: