USPTO til Host Clean Technology Partnership Meeting 12 juni 2012

av Brian Fletcher22 mai 2012

The United States Patent and Trademark Office (USPTO) vil avholde sitt andre Clean Technology Partnership Meeting tirsdag, juni 12, 2012, 13:00 til 04:00. Møtet vil bli holdt i Sør Auditorium, Madison Building, Concourse nivå, som ligger på 600 Dulany Street, i Alexandria, Virginia. Hensikten med møtet er å bringe ren teknologi interessenter sammen for å dele ideer, erfaringer og innsikt og være et forum for diskusjon om hvordan USPTO kan forbedre og utvide sine rene teknologiprogrammer.

Ren teknologi omfatter produkter og tjenester som forbedrer drift, produktivitet eller effektivitet samtidig redusere kostnader, innganger, energiforbruk, avfall eller forurensning. Alternative energikilder, vann-og gass-rensing og jordhjelpemiddel, så vel som andre teknologier sentrert på å øke energieffektiviteten, og ikke-toksiske produksjons innlemme ren teknologi.

Ledende bransjeeksperter vil gi en oversikt over den ren teknologi landskapet ved å ta opp betydningen av regionale akseleratorer og gi en oppdatering på clean tech-patenter.

På grunn av plassbegrensninger, kan du svare via e-post til jill.warden @ uspto.gov eller på telefon til Jill Warden på (571) 272-1267 for å bekrefte din deltakelse. Hvis det blir nødvendig å begrense antall deltakere, vil USPTO gjøre det på et første komme først servert grunnlag.

comment } {1 kommentar}

patent søksmål 28 mai 2012 kl 14:49

Jeg er glad for å vite at USPTO fortsatt går fremover med grønne tech -patenter . Siden kontoret kansellert sin grønne patent fast-track-program nylig, hadde jeg fryktet at investeringer i alternativ energi og bærekraftige teknologier vil stagnere. Men tydeligvis David Kappos & co. bor i det minste noe på sporet med progressive, miljøvennlige tiltak. Som er gode nyheter for oss alle.

Forrige post:

Neste post: