USPTO Utgir foreslåtte reglene å implementere Micro Entity Status for betalende Rabatterte patent avgifter

av Brian Fletcher31 mai 2012

I et trekk utviklet for å hjelpe uavhengige oppfinnere, er United States Patent and Trademark Office (USPTO) foreslår å endre reglene for praksis i patentsaker for å gjennomføre mikro enhet bestemmelse i Amerika Invents Act (AIA). Dersom en søker kvalifiserer som en mikro enhet, så søkeren er kvalifisert til å betale reduserte patent avgifter når USPTO utøver sitt gebyr innstilling myndighet etter AIA. Gebyret innstilling bestemmelse i AIA setter mikro enhet rabatt på 75% av avgiftene fastsatt eller justert for arkivering, søking, undersøke, utstedelse, tiltalende, og opprettholde patentsøknader og patenter.

Mer spesifikt, er Office foreslå endringer i reglene for praksis å sette ut prosedyrene for en søker å kreve mikro foretak status og til å betale patent avgifter som en mikro enhet. USPTO også foreslår endringer i reglene for praksis å sette prosedyrer for en søker å varsle Riks tap av mikro foretak status og å korrigere utbetalinger av patent avgifter feilaktig utbetalt i mikro enhet beløp. USPTO publisert disse foreslåtte endringene i reglene i Federal Register den 30 mai 2012.

Å etablere mikro enhet status etter de foreslåtte reglene, vil søkeren må bekrefte at søkeren:

  • Har ikke blitt navngitt som en oppfinner på mer enn fire tidligere innlevert patentsøknader, annet enn søknader i et annet land, foreløpige søknader under 35 USC 111 (b), eller internasjonale søknader som den grunnleggende nasjonale avgiften under 35 USC 41 (a) ble ikke betalt (en søker ikke anses å bli navngitt på en tidligere innsendt søknad om anvendelse av de foreslåtte reglene dersom søkeren har gitt, eller er forpliktet ved kontrakt eller lov til å tildele, alle eierrettigheter i programmet som følge av søkerens tidligere arbeidsforhold);
  • Ikke, i kalenderåret før det kalenderåret hvor gjeldende avgift blir betalt, har en brutto inntekt, som definert i § 61 (a) i Internal Revenue Code of 1986 (26 USC 61 (a)), overstiger tre ganger median husholdningsinntekt for at foregående kalenderår, som de fleste nylig rapportert av Bureau of Census; og
  • Har ikke tildelt, gitt, eller formidlet, og er ikke forpliktet ved kontrakt eller lov til å tildele, stipend, eller formidle, en lisens eller annen eierandel i søknaden bekymret til en enhet som, i kalenderåret før kalenderår der gjeldende avgift blir betalt, hadde en bruttoinntekt, som definert i § 61 (a) i Internal Revenue Code av 1986, mer enn tre ganger median husholdningsinntekt for at foregående kalenderår, som de fleste nylig rapportert av Bureau av Census.

Publisering i Federal Register av de foreslåtte reglene å implementere mikro enhet bestemmelse i AIA begynner en seksti dagers offentlig kommentar periode. I løpet av denne tiden, kan publikum gi skriftlig innspill om de foreslåtte reglene. Ytterligere informasjon om de foreslåtte reglene å implementere mikro enhet bestemmelsen kan bli funnet i Federal Register Notice tilgjengelig her .

comment } {1 kommentar}

patent søksmål 8 juni 2012 kl 02:50

Takk og lov for AIA sin mikro enhet bestemmelser. Uten dem, den såkalte " patent reform kan "lovgivning beløpe seg til litt mer enn en giveaway til store selskaper og andre moneyed IP eiere.

Forrige post:

Neste post: