USPTO å implementere Pilot Program For Vurderer Informasjon avsløring uttalelser arkivert i tillatt Cases

av Brian Fletcher10 mai 2012

Flere gode nyheter fra United States Patent and Trademark Office (USPTO). USPTO vil gjennomføre et pilotprogram, Quick Path IDS (QPIDS), for å vurdere informasjon avsløring uttalelser (IDS) arkivert i lov saker som ennå ikke er utgitt. Den QPIDS pilotprogrammet vil løpe fra 16 mai 2012 til 30. september, 2012. Hensikten med piloten er å eliminere, eller i det minste redusere, behovet for å sende inn en forespørsel om Fortsatt Examination (RCE) etter kvote for å ha en IDS vurderes. Sensorer vil være autorisert ikke-produksjons tid til å vurdere Idss for disse programmene, både før og etter betaling av emisjonsgebyr.

Det vil være to baner for dette pilot, avhengig av når IDS er arkivert i forhold til betaling av et problem Avgift:

IDS arkivert før eller samme dag som betaling med Emisjonen Fee

Denne delen av QPIDS Pilot Program er tilgjengelig for verktøyet, anlegg, reissue, og designapplikasjoner. Hvis en IDS er arkivert i et verktøy, anlegg, eller reissue søknaden før eller samme dag som betaling av emisjonsgebyr, vil kontrollanten bli autorisert tre timer med ikke-produksjons tid til å gjennomgå IDS. For design programmer, er en time av ikke-produksjonstiden autorisert for gjennomgang av IDS. Behandling og håndtering av IDS vil være uendret fra dagens praksis, med mindre sensor bestemmer at IDS nødvendig gjenåpning av straffeforfølgning. Dersom sensor avgjør at IDS nødvendig gjenåpning av straffeforfølgning, vil sensor fullføre en PTO-2300 (Varsling om gjenåpning av påtale grunn Hensynet Of An Information Disclosure Statement Arkivert Etter utsendelse av varsel om Allowance) for å varsle søkeren om behovet å gjenåpne straffeforfølgelse. Sensor vil sende skjemaet til Technology Center (TC) Direktør for undertegning. Publisering av skjemaet til TC direktør vil stoppe sensors docket styring klokke, og varsle Riks publikasjoner uttaket. I så fall vil disposisjon teller ikke trekkes tilbake fra sensor. Søknaden vil bli trukket tilbake fra problemet og plassert på sensors Endringer kategorien. Når søknaden er senere fulgt opp, vil kontrollanten bli kreditert med ekstra passende kreditt som med alle andre endret søknad (0,25 teller endelig avslag og 0,50 teller en disposisjon, eller 0,75 teller for deponering hvis ingen endelig avslag er gjort) .

IDS innlevert etter betaling av Emisjonen Fee

Denne delen av QPIDS Pilot Program er bare tilgjengelig for nytte og reissue applikasjoner. Design programmer er ikke kvalifisert fordi 37 CFR 1.114 er ikke aktuelt å utforme søknader. Plant programmer er ikke kvalifisert fordi ePetitions ikke kan være arkivert i plante-applikasjoner. Under dette pilotprogrammet, må en IDS arkivert etter utbetaling av problemet gebyr arkivert med nødvendig uttalelse under 37 CFR 1.97 (e) og avgift, en provisorisk RCE, fullmakt til å belaste den RCE avgift, og en grantable e-opprop og gebyr for å trekke søknaden fra emisjon i medhold av 37 CFR 1.313 (c). Sensor vil bli autorisert tre timer non-produksjon tid til å vurdere IDS. Behandling og håndtering av IDS vil være uendret fra dagens praksis, med mindre sensor bestemmer at IDS nødvendig gjenåpning av straffeforfølgning. Dersom sensor avgjør at IDS nødvendig gjenåpning av straffeforfølgning, vil sensor fullføre en PTO-2300 skjema for å varsle søkeren om at RCE vil bli behandlet. Etter gjenåpning av straffeforfølgning, vil søknaden bli plassert på sensors Fortsetter Ny fane. Som med dagens praksis, vil ingen kreditt trekkes tilbake på grunn av innlevering av RCE og sensor skal motta produksjons kreditt som passer for arbeid på RCE. Hvis behandlingen av den foreløpige RCE er unødvendig, vil sensor post a Korrigert Innkalling til allowability og RCE avgiften vil bli refundert til søker. Dersom noen endringer (for eksempel under 37 CFR 1,312) er arkivert med den foreløpige RCE, vil RCE automatisk bli behandlet og plassert på sensors Fortsetter Ny fane.

Igjen, dette er en gledelig utvikling fra USPTO. Søkere er sjelden begeistret for å sende inn en RCE å få en IDS vurderes når en ny referanse kommer frem i lyset etter å ha mottatt en melding om Fradrag. Dette initiativet tjener til å fremme formidling av referanser som kan være vesentlig for patentering av en søkers krav og bidrar til å fremme sterke patenter.

comments } {2 kommentarer}

Drea 27 juni 2012 kl 11:55

Jeg ser QPIDS informasjon om USPTO stedet for IDS er arkivert etter betaling av emisjonsgebyr, men jeg kan ikke finne den informasjonen for IDS er innlevert før eller samme dag som saken gebyr. Kan du dele hvor du fant denne informasjonen? Takk skal du ha!

Brian Fletcher 22 august 2012 kl 02:03

Den info i innlegget var kanskje ønsketenkning og var basert på en annen kilde. Den QPIDS info på USPTO sitere bør brukes.

Forrige post:

Neste post: