USPTO å implementere Pilot Program For Vurderer Informasjon avsløring uttalelser Arkivert i tillatt Cases

av Brian Fletcher10 mai 2012

Flere gode nyheter fra United States Patent and Trademark Office (USPTO). USPTO vil gjennomføre et pilotprogram, Quick Path IDS (QPIDS), for å vurdere Informasjon avsløring uttalelser (IDS) arkivert i tillatt saker som ennå ikke er utstedt. Den QPIDS pilot programmet vil kjøre fra 16 mai 2012 til 30. september er 2012. Formålet med piloten å eliminere, eller i det minste redusere, behovet for å sende inn en forespørsel om Fortsatt Examination (RCE) etter kvote for å få en IDS vurderes. Sensorer vil bli autorisert ikke-produksjons tid til å vurdere Idss for disse programmene, både før og etter betaling av emisjonsgebyr.

Det vil være to baner for dette pilot, avhengig av når IDS er arkivert i forhold til betaling av et problem Avgift:

IDS arkivert før eller samme dag som betaling av emisjonsgebyr

Denne delen av QPIDS Pilot Program er tilgjengelig for verktøyet, anlegg, reissue, og designprogrammer. Hvis en IDS er arkivert i et vaskerom, anlegg, eller reissue søknad før eller samme dag som betaling av problemet avgift, vil sensor få godkjent tre timer med nonproduction tid til å gjennomgå IDS. For designprogrammer, er en time av ikke-produksjonstiden godkjent for gjennomgang av IDS. Behandling og håndtering av IDS vil være uendret fra dagens praksis, med mindre sensor fastslår at IDS nødvendig gjenåpning av straffeforfølgning. Hvis sensor avgjør at IDS nødvendig gjenåpning av påtalemyndigheten, vil sensor fullføre en PTO-2300 (Pliktig Gjenåpning av Prosecution grunn betraktning av informasjons Disclosure Statement innlevert etter utsendelse av en Notice of Allowance) for å varsle søkeren om behovet å gjenåpne straffeforfølgning. Sensor vil sende skjemaet til Technology Center (TC) Direktør for undertegning. Publisering av skjemaet til TC direktør vil stoppe sensors docket styring klokke, og varsle Riks publikasjoner uttaket. I så fall vil avhending tellingen ikke trekkes tilbake fra sensor. Søknaden vil bli trukket tilbake fra problemet og plassert på sensors Endringer kategorien. Når søknaden senere blir handlet på, vil sensor bli kreditert med ekstra tilfredsstillende kreditt som med alle andre endret program (0,25 teller endelig avslag og 0,50 teller en disposisjon, eller 0,75 teller for disponering hvis ingen endelig avslag er gjort) .

IDS arkivert etter betaling av emisjonsgebyr

Denne delen av QPIDS Pilot Program er bare tilgjengelig for nytte og reissue applikasjoner. Design applikasjoner er ikke kvalifisert fordi 37 CFR 1.114 er ikke aktuelt å designe applikasjoner. Plant programmer er ikke kvalifisert fordi ePetitions ikke kan være arkivert i plante applikasjoner. Under dette pilotprogrammet, en IDS arkivert etter utbetaling av problemet gebyr må være innlevert med nødvendig uttalelse under 37 CFR 1,97 (e) og avgift, en foreløpig RCE, fullmakt til å lade RCE avgift, og en grantable e-opprop og avgift for å trekke søknaden fra emisjon i medhold av 37 CFR 1.313 (c). Sensor vil bli autorisert tre timer non-produksjon tid til å vurdere IDS. Behandling og håndtering av IDS vil være uendret fra dagens praksis, med mindre sensor fastslår at IDS nødvendig gjenåpning av straffeforfølgning. Hvis sensor avgjør at IDS nødvendig gjenåpning av påtalemyndigheten, vil sensor fullføre en PTO-2300 skjema for å varsle søkeren om at RCE vil bli behandlet. Etter gjenåpning av påtalemyndigheten, vil søknaden bli plassert på sensors Continuing ny fane. Som med dagens praksis, vil ingen kreditt trekkes tilbake på grunn av innlevering av RCE og sensor skal motta produksjons kreditt som passer for arbeid på RCE. Hvis behandlingen av den foreløpige RCE er unødvendig, vil sensor post en Korrigert Innkalling allowability og RCE avgift vil bli refundert til søker. Dersom eventuelle endringer (eventuelt under 37 CFR 1.312) er arkivert med den foreløpige RCE, vil RCE automatisk bli behandlet og plassert på sensors Continuing ny fane.

Igjen, dette er en gledelig utvikling fra USPTO. Søkere er sjelden begeistret for å sende inn en RCE å få en IDS vurderes når en ny referanse kommer frem i lyset etter å ha mottatt en meddelt. Dette initiativet tjener til å fremme formidling av referanser som kan ha betydning for patentering av en søkers krav og bidrar til å fremme sterke patenter.

comments } {2 kommentarer}

Drea 27 juni 2012 kl 11:55

Jeg ser QPIDS informasjon om USPTO stedet for IDS er arkivert etter betaling av emisjonsgebyr, men jeg kan ikke finne den informasjonen for IDS er arkivert før eller samme dag som saken gebyr. Kan du vise hvor du fant informasjonen? Takk!

Brian Fletcher 22 august 2012 kl 02:03

Den info i innlegget var kanskje ønsketenkning og var basert på en annen kilde. Den QPIDS info på USPTO cite bør brukes.

Forrige post:

Neste post: