2015 Shpikësit Hall of Fame akuzuarve

Nga Departamenti i Tregtisë:

E Patentave Shtetet e Bashkuara dhe Trademark Office (USPTO) hyjnë katërmbëdhjetë e inovatorët më të mëdhenj të Amerikës në shpikësit Hall Kombëtare e Famës të martën në mbrëmje, 12 maj, 2015. Mbajtur në Muzeun e Artit Amerikan Smithsonian dhe National Portrait Gallery në Washington, DC - një ish shtëpi e Zyrës së Patentave - korrespondent CBS News dhe personalitet televiziv Mo Rocca moderuar ngjarjen, ndërsa Nën-Sekretari i Tregtisë për Pronësi Intelektuale dhe drejtori i USPTO Michelle K. Lee paraqitur medalje induksion. Shtatë Shpikësit e gjalla hyjnë, dhe një tjetër shtatë u emërua pas vdekjes.

Risitë patentuar akuzuarve 'revolucionarizuar industritë e tyre dhe ndryshoi jetën e njerëzve. Ata i nderuar përfshijnë fituesin e Çmimit Nobel Shuji Nakamura, përgjegjës për dritë-emitting diodë blu (ZHEL), i cili ka mundësuar të bardhë LED, dhe diodë lazer blu; Jaap Haartsen, shpikësi i teknologjisë Bluetooth®, përdoret tani në 2.7 miliardë pajisje dhe në rritje; George Alcorn, i cili më tej eksplorimin e hapësirës të thellë me X-ray e tij spektromatës; Kristina M. Johnson dhe Gary Sharp, pionierë në teknologjinë e ekranit në lidhje me pasme televizion projektimi dhe aplikimet 3D; Dyshja Ioannis Yannas dhe John Burke, të cilët kanë shpëtuar jetën e shumë viktimave të djegësh me shpikjen e tyre të lëkurës artificiale; dhe Thomas Jennings, amerikani i parë afrikan për të marrë një patentë, i cili shpiku shenjë paralajmëruese për pastrim moderne të thatë. Shiko një listë të plotë të pleqnis dhe shpikjet e tyre në internet.

Ju gjithashtu mund të vizitoni shpikësit Hall Kombëtare of Fame në Alexandria, Virxhinia, në kampusin USPTO. Agjencia ka vendosur në vitin 1973 me jo-fitimprurëse Trillime Tani, një organizatë që gjithashtu edukon më shumë se 100.000 klasën shkollore dhe të mesme shkollore studentët çdo vit përmes programeve interaktive të tilla si Camp shpikjen. I nderuar në muze janë më shumë se 500 persona të rëndësishëm inovacione të cilëve na shpëtove jetën dhe transformuar shoqërinë, ndërsa stimulimin e rritjes ekonomike dhe krijimin e vendeve të punës. Ata kanë bërë që pjesërisht nëpërmjet përdorimit të mbrojtjes së pronësisë intelektuale të lidhura me to për risi e tyre. Për t'u hyjnë në shpikësit Hall of Fame Kombëtare, duhet të mbajë një patentë amerikane, si edhe të kontribuojë ndjeshëm në mirëqenien e kombit dhe avancimin e shkencës dhe arteve të dobishme.

Ceremonia induksion ishte pjesë e një serie Veprimtaria tre-ditore për të nderuar dy të akuzuarve të reja dhe të mëparshme. Ajo filloi me një ceremoni ndriçim në kampus USPTO në Aleksandri, Virginia më 11 maj, u pasua nga induksion më 12 maj, dhe përfundoi me një "Inovacioni Echo" diskutim më 13 maj moderuar nga Mo Rocca që paraqiti anëtarët e panelit të dukshme, duke përfshirë inductees kaluara dhe e tashmja.

Ud Drejtor Rea njofton largimit nga USPTO

nga Brian FletcherShtator 12, 2013

rea Në një mesazh për të gjithë punonjësit USPTO dërguar më 12 shtator, 2013, Zëvendës Drejtor dhe ud i drejtorit të USPTO Terezës Staněk Rea njoftoi largimin e saj nga USPTO "në të ardhmen e afërt." Mesazhi nënkupton se një drejtor i ri do të quhet shpejti. Me largimin e ARM-së, dhe me një shef i ri i Shtabit të njoftuar vetëm, USPTO është duke kaluar nëpër të pazakonshme qarkullimit në nivelin më të lartë të udhëheqjes. Urimet më të mira për znj Rea në përpjekjet e saj të ardhshëm.

Teksti i mesazhit të ARM-së në vijim:

Subjekti: Një mesazh nga Zëvendës Drejtor Teresa Staněk Rea

Të nderuar kolegë,

Ajo ka qenë një nder i madh dhe një kënaqësi e vërtetë për të shërbyer me ju si Zëvendës Drejtor dhe ud i drejtorit të USPTO, vetë Amerikës "agjencinë risi." Është me mirënjohje të thellë dhe mirënjohje që unë t'ju informoj se kam vendosur të largohet nga agjenci në të ardhmen e afërt.

Unë u bashkua me Shtetet e Bashkuara Patentave dhe Markave Zyra në mars të vitit 2011 si Zëvendës Drejtor dhe kanë qenë të privilegjuar për të shërbyer në një kohë historike për këtë agjenci. Si zëvendës për Dave Kappos, unë kam qenë me fat të mjaftueshme për të marrë pjesë në zbatimin e agjencisë tonë të reformave historike patentë, si dhe përpjekjet e vazhdueshme për të modernizuar rrugën tonë të gjithë të shërbejnë dhe të angazhohen aktorët tanë dhe publikun në të gjitha fushat e veprimeve tona.

Ekipi ynë i lartë lidershipi ka ushtruar vizion të vërtetë në sigurimin ne kemi vendosur standarde për përsosmëri në qeveri dhe fuqizimin e të gjithë ju të vazhdojë të bëjë punën e pabesueshme që ju bëni. Se përkushtimi është reflektuar në rritjen tonë të shpejtë në renditjen e një nga vendet e lartë për të punuar në qeverinë federale. Është parashikim ime është që ne së shpejti do të mirëpresim një drejtor të ri i cili do të vazhdojë udhëheq punën e shkëlqyer të agjencisë. Deri atëherë, unë do të bëj gjithçka mundem për të siguruar një tranzicion të qetë.

Faleminderit për privilegjin të shërbejnë me ju.

Teresa Stanek Rea
Zëvendës nënsekretari i Tregtisë për Pronës Intelektuale &
Zëvendës Drejtori i Patentave Shtetet e Bashkuara dhe Trademark Office

USPTO të presë 18-të Vjetore e Pavarur shpikësit Konferencën

11 shtator 2013

Shtetet e Bashkuara Patentave dhe Trademark Office (USPTO) njoftoi se do të presë 18-të vjetor i Pavarur shpikësit Konferencën e saj në Tetor 11-12, 2013, në selinë USPTO në Aleksandri, Virginia. Pjesëmarrësit do të kenë një mundësi për të takuar një-në-një me ekspertë të lartë USPTO dhe të marrin pjesë në panelet dhe seancat Breakout që trajtojnë tema specifike e pronës intelektuale e rëndësishme [...]

Lexo artikullin e plotë →

USPTO të presë Amerikës trillon Akti i dytë vjetorin Forumi

4 shtator 2013

Shtetet e Bashkuara Patentave dhe Trademark Office (USPTO) njoftoi sot se ajo do të organizojë një Amerika trillon Akti (AIA) Së dyti Përvjetori Forumi hënën, 16 shtator, 2013, nga 1:00 deri në 5:00 pm ET në Madison Veriut Auditorium në selinë USPTO në Aleksandri, Virginia. Takimi publik do të shërbejë si një mundësi për të [...]

Lexo artikullin e plotë →

USPTO Përmirësimet Patent Teksti i plotë dhe imazhin e të dhënave

26 gusht 2013

Patentave dhe Markave Zyra e Shteteve të Bashkuara (USPTO), ka përmirësuar USPTO tekst të plotë dhe Image Baza e të dhënave. Ky përmirësim, të cilat komuniteti patentë është kërkuar prej vitesh, përdor PDF imazhet në vend të imazheve TIFF dhe ofron disa përfitime të reja, duke përfshirë aftësinë për të shkruar dokumente të plota. Images Patent, dmth, çdo faqe në një patentë, [...]

Lexo artikullin e plotë →

USPTO do të presë takimin e Partneritetit Software ardhshëm në Berkeley, Kaliforni

19 gusht 2013

E Patentave Shtetet e Bashkuara dhe Trademark Office (USPTO) njoftoi sot se ajo do të presë takimin e saj Software ardhshëm të Partneritetit të enjten, 17 tetor 2013, në Berkeley UC Shkollën e Ligjit në Berkeley, Kaliforni. Takimi publik do të shërbejë si një mundësi për të sjellë së bashku palët e interesuara për të ndarë idetë, përvojat dhe njohuritë dhe për të [...]

Lexo artikullin e plotë →

Departamenti Amerikan i Tregtisë Publikon Dokumentin e Gjelbër në azhurnimin e politikave Copyright për internet Age

1 gusht 2013

Departamenti Amerikan i Tregtisë publikoi një letër të gjelbër në të Drejtat e Autorit Politikë, Kreativiteti, dhe Inovacionit në ekonominë digjitale (Paper Green) për të çuar përpara diskutim mbi një sërë çështjesh të politikës kritike për rritjen ekonomike. Karta e Gjelbër diskuton qëllimet e mbajtjen e një ekuilibër të duhur ndërmjet te drejtave dhe përjashtime si ligji vazhdon të jetë [...]

Lexo artikullin e plotë →

WIPO njofton Shërbimet Trademark New Madrid Sistemit

31 korrik 2013

Byroja Ndërkombëtare e Organizatës Botërore të Pronësisë Intelektuale (WIPO) njoftoi se do të ofrojë shërbime të reja të veçanta për të shërbyer më mirë nevojave të përdoruesve të Marrëveshjes së Madridit dhe Protokollit në lidhje me regjistrimin ndërkombëtar të sistemit Marks. Këto shërbime të reja të veçantë do të jetë në dispozicion sipas kërkesës dhe me pagesën e një tarife, në përputhje [...]

Lexo artikullin e plotë →

Kappos dhënë dorëheqjen si drejtor i USPTO

26 nëntor 2012

Sot, David J. Kappos, Nën Sekretari i Tregtisë për Pronës Intelektuale dhe drejtori i Shteteve të Bashkuara Patentave dhe Markave Zyra njoftoi se ai do të largohet nga agjencia rreth në fund të janarit 2013. Kappos falenderoi punonjësit e agjencisë dhe ka shprehur se ajo ka qenë një privilegj i madh për të udhëhequr USPTO mbi tre e fundit dhe [...]

Lexo artikullin e plotë →

USPTO Boton Rregullat e propozuara për zbatimin Status Micro subjektit për të paguar tarifat e zbritur Patentave

Maj 31, 2012

Në një lëvizje të projektuar për të ndihmuar Shpikësit të pavarur, e Patentave SHBA dhe Trademark Office (USPTO) propozon për të ndryshuar rregullat e praktikës në rastet patentë për të zbatuar dispozitën mikro njësisë të Amerikës trillon Akti (AIA). Nëse një aplikant cilëson si një entitet mikro, atëherë kërkuesi ka të drejtë për të paguar reduktuar [...]

Lexo artikullin e plotë →